Erixs totaalproject interieur

Meubels op maat

Erixs creatief maatwerk

Droomt u al lange tijd van een bijzonder interieur? Een omgeving waarin u zich helemaal thuis voelt? Erics Creatief Maatwerk creëert persoonlijke en kwalitatieve meubels op maat. Denk hierbij onder andere aan keukens, (inbouw)kasten, tv-meubels en badkamermeubels op maat. We onderzoeken samen met u de mogelijkheden en inventariseren uw favoriete stijlen en kleuren.

Bijzondere meubels op maat

Bent u op zoek naar een meubelstuk, maar kunt u bij de woonwinkels niet slagen? Kunt u net die juiste afmetingen, kleur of uitvoering maar niet vinden? Geen probleem. Erixs Creatief Maatwerk heeft voor u de oplossing. We maken meubels op maat, geheel afgestemd op uw wensen en woonruimte, in iedere stijl. We beperken ons hierin niet tot standaard maatvoering. Door uw meubel op maat te laten maken, bent u verzekerd van een unieke en persoonlijke toevoeging aan uw interieur. Meubels op maat maken wonen altijd bijzonder.

Betaalbare meubels op maat

Maatwerk wordt vaak al snel gezien als erg duur of zelfs onbetaalbaar, maar dat is zeker niet altijd het geval. Onze prijzen zijn dan wel niet vergelijkbaar met een bouwmarkt, maar we concurreren wel degelijk met kwaliteitsleveranciers. En voor die prijst heeft u wel een uniek meubelstuk op maat, geheel in de door u gewenste stijl, kleur en afmetingen.

Bekijk onze projecten voor een impressie van ons werk voor tevreden klanten.

Meubels op maat door Erixs

Erixs Creatief Maatwerk is gestart in 2003. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van meubels op maat, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Of het nu om een nieuwe keuken, (inbouw)kasten of een badkamermeubel gaat, wij maken het graag voor u. We vertalen uw ideeën en wensen naar een passend ontwerp.

Wij maken meubels op maat met gebruik van professionele, hoogwaardige machines en kwalitatief goede materialen. Erixs staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit.

Ook op zoek naar het perfecte meubelstuk

Zoekt u al geruime tijd naar dat perfecte meubelstuk? Zoek niet verder en kies voor maatwerk van Erixs. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

NEEM CONTACT OP