1. Home
  2. Boekenkast op maat

Boekenkast op maat

Als u veel leest, is het handig om een boekenkast in uw woning te plaatsen. Met een goede boekenkast heeft u voldoende ruimte om al uw favoriete boeken te bewaren.

Boekenkast op maat laten maken

Als u veel leest, is het handig om een boekenkast in uw woning te plaatsen. Met een goede boekenkast heeft u voldoende ruimte om al uw favoriete boeken te bewaren. Ongeacht of u nu vooral leest voor uw plezier, om uw kennis te verbreden of beiden, een boekenkast in huis is altijd handig. Het best kiest u niet voor zomaar een boekenkast, maar voor een boekenkast op maat. Met een maatwerk boekenkast weet u namelijk zeker dat de kast perfect aansluit op uw wensen en op uw interieur. Als u voor maatwerk meubels kiest, zal de inrichting van uw woning dus het best op uw wensen aansluiten, waardoor de woning ook echt als een thuis aanvoelt. Wilt u een maatwerk boekenkast laten maken, dan is Erixs Creatief Maatwerk de juiste partij. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk meubels en kunnen een prachtige boekenkast voor u maken.

Neem contact op

Neem contact op

Klaar om aan uw interieurreis te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met ons getalenteerde team van interieurontwerpers.

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Contact infomatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

Erixs Creatief Maatwerk
De Stuwdam 73 3815 KM Amersfoort

info@erixs.nl

Waarom Erixs Creatief Maatwerk?

Erixs Creatief Maatwerk is de perfecte partij voor al uw maatwerk meubels. Onze vakmensen hebben veel ervaring en zullen uw kast vol passie in elkaar zetten. Wij hebben een transparante werkwijze en denken graag met u mee. Door uw wensen eerst goed op papier te zetten, kunnen we een kast ontwerpen die helemaal naar wens zal zijn. Erixs Creatief Maatwerk heeft al veel projecten voor zowel particuliere als zakelijke klanten mogen afronden. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan ook eens de Inspiratie-pagina op onze website. Dit kan je helpen om te bedenken wat voor boekenkast het best bij je past.

Een grote of kleine boekenkast op maat?

Kiest u voor een boekenkast op maat laten maken, dan bepaal je zelf wat de afmetingen moeten zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een grote boekenkast die de hele wand bedekt gaan, maar ook voor een kleinere boekenkast. Door voor meubels op maat te kiezen kunt u de ruimte in uw woning optimaal benutten. Of u nou een grote of een kleine boekenkast wilt, bij Erixs Creatief Maatwerk zijn we in staat om de gewenste boekenkast te maken.

Behalve de maatwerk boekenkast ook andere meubels op maat

U kunt bij Erixs terecht als u een maatwerk boekenkast wilt, maar ook voor andere maatwerk meubels bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u bijvoorbeeld een kledingkast op maat? Neem ook dan contact met ons op! Overigens zijn we in staat om vrijwel alle meubels op maat te maken en verzorgen we ook grotere projecten zoals gehele keukens. Bent u benieuwd welke projecten we eerder hebben voltooid? Kijk dan eens op de pagina Projecten op deze website. Zo krijgt u een idee van hoe uitgebreid onze mogelijkheden zijn.

Snel een maatwerk boekenkast in huis?

Wilt u het liefst zo snel mogelijk een boekenkast op maat in je woning? Dan raden we u aan om vandaag nog contact met ons op te nemen! Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij nemen de mogelijkheden nog graag even met u door.

Onze
projecten

Meubels op maat voor zowel particulier als zakelijk

Bij Erixs Creatief Maatwerk zijn we trots om ons meest recente project te presenteren: de renovatie van een luxe woonkamer. In dit project hebben we gestreefd naar het creëren van een harmonieuze oase van comfort en stijl, waar onze klant kan ontspannen en genieten van een verfijnde leefruimte.

Bekijk hieronder enkele foto’s van dit recente project om een beter beeld te krijgen van onze creatieve maatwerkoplossingen en vakmanschap. Klik op de knop hieronder om al onze recente projecten te bekijken en geïnspireerd te raken voor uw eigen renovatie- of maatwerkproject.

Wat wij bieden

Andere Maatwerk oplossingen

Kast op maat laten maken

Wilt u een kast op maat laten maken, dan is Erixs Creatief Maatwerk dé…

Interieurbouwer

Wilt u een interieur dat helemaal aansluit op uw wensen en op uw woning?

Wandkast op maat

Een maatwerk wandkast is ideaal voor in de woonkamer. Kiest u voor

F.A.Q.

Ons interieurbouwbedrijf biedt een breed scala aan diensten om ruimtes te creëren die aansluiten bij uw behoeften en voorkeuren. We zijn gespecialiseerd in interieurontwerp, verbouwing, renovaties en maatwerkinstallaties. Of u nu hulp nodig heeft bij residentiële of commerciële projecten, we kunnen uw ruimte transformeren tot een plek die uw stijl weerspiegelt en uw leef- of werkomgeving verbetert.

Interieurbouw speelt een cruciale rol bij het optimaliseren van de functionaliteit, esthetiek en comfort van uw leef- of werkomgeving. Door middel van interieurbouw kunnen we functionele indelingen creëren, opslagoplossingen optimaliseren, verlichting en akoestiek verbeteren, en het algehele ontwerp esthetisch versterken. Deze verbeteringen kunnen uw dagelijkse leefervaring aanzienlijk verbeteren, de productiviteit op uw werkplek verhogen en een omgeving creëren waarin u zich echt thuis voelt.

Ja, we zijn gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte interieuroplossingen die voldoen aan uw specifieke eisen en ontwerpwensen. Ons team van ervaren ontwerpers en vakmensen werkt nauw met u samen om uw visie te begrijpen en deze om te zetten in werkelijkheid. Of u nu unieke ruimtelijke beperkingen heeft of een specifiek ontwerpthema in gedachten heeft, we kunnen op maat gemaakte oplossingen creëren die het potentieel van uw ruimte maximaliseren en uw persoonlijke stijl weerspiegelen.

Absoluut! We hebben expertise in het omgaan met zowel residentiële als commerciële interieurbouwprojecten. Of u nu uw huis, appartement, kantoor, restaurant of winkelruimte wilt renoveren, ons team heeft de vaardigheden en ervaring om projecten van verschillende omvang en complexiteit uit te voeren. We begrijpen de unieke eisen van elke omgeving en kunnen hoogwaardige resultaten leveren die aansluiten bij uw specifieke doelstellingen.

Het starten van uw interieurbouwproject is eenvoudig. U kunt beginnen door contact met ons op te nemen via de verstrekte contactgegevens op onze website. Ons team zal een eerste consult plannen om uw projectdoelen, budget en tijdschema te bespreken. We zullen met u samenwerken om een uitgebreid plan te ontwikkelen en u een gedetailleerd voorstel te bieden. Zodra het voorstel is goedgekeurd, zal ons team aan de slag gaan om uw visie tot leven te brengen, waarbij we streven naar een soepel en succesvol interieurbouwproces.

Goed advies en vakwerk op maat

Mooie kasten en meer opbergruimte, dát wilden wij. En dat kregen we bij Erixs Creatief Maatwerk. We kregen goed advies, vakwerk op maat en oplossingen waar we zelf niet aan gedacht hebben. Dit alles met een prettige communicatie en een afspraak is afspraak – mentaliteit. Super!

Vermeerkwartier
Bewoner amersfoort

Neem contact met
ons op

Bij Erixs.nl bieden we hoogwaardig interieurontwerp op maat. Ons ervaren team van professionals staat klaar om innovatieve oplossingen te bieden die uw interieur transformeren. Of u nu een complete make-over wilt, maatwerk meubels nodig heeft of een unieke leefomgeving wilt creëren, wij hebben de expertise om u te helpen slagen.

Naam