Inbouwkast laten maken

Een inbouwkast is een kast die perfect aansluit op uw woning. Daardoor neemt de inbouwkast op maat nooit onnodig veel ruimte in beslag. Dit type kast wordt, zoals de naam u al doet vermoeden, ingebouwd in het interieur. De voorzijde van de kast is zichtbaar, maar verder sluit de kast perfect aan op het plafond en op de wanden in uw woning. Met een goede maatwerk inbouwkast zult u dus altijd de strakke uitstraling van uw woning behouden. Een inbouwkast laten maken kan daarom een fantastisch idee zijn. U kunt een inbouwkast op de slaapkamer bijvoorbeeld gebruiken als kledingkast.

Wilt u een maatwerk inbouwkast bestellen? Dan bent u bij Erixs Creatief Maatwerk aan het juiste adres! Wij hebben veel ervaring met inbouwkasten op maat en kunnen een kast ontwerpen die perfect aansluit op uw woning.

Dé specialist in maatwerk meubels

Een inbouwkast moet maatwerk zijn, omdat de benodigde afmetingen per woning kunnen verschillen. Wilt u een inbouwkast op de zolder, dan moet er mogelijk ook rekening gehouden worden met een aflopend dak. Bij Erixs Creatief Maatwerk vormt dit totaal geen probleem. De kasten worden gemaakt door specialisten met veel ervaring en passie voor het vak. Daardoor kunt u er zeker van zijn dat u een prachtige inbouwkast op maat krijgt. Wij leveren maatwerk en dus kunt u er ook op rekenen dat de kast aan al uw wensen voldoet. Vooraf zullen we de mogelijkheden uitgebreid met u doornemen.

Een maatwerk inbouwkast hoeft niet duur te zijn

Veel mensen hebben het idee dat maatwerk vaak ook duur is. Dat hoeft zeker niet het geval te zijn! Bij Erixs Creatief Maatwerk werken we tegen scherpe tarieven. Bovendien leveren we kwaliteitsproducten, waardoor u een langere tijd van uw meubels kunt genieten. Bent u dus op zoek naar een kast die perfect op uw woning en de rest van uw interieur aansluit, overweeg dan eens een inbouwkast! Is de inbouwkast toch niets voor u, maar bent u wel op zoek naar een kast op maat? Dan is het goed om te weten dat we bij Erixs Creatief Maatwerk ook in staat zijn om andere soorten maatwerk kasten te leveren. Naast kasten verzorgen we overigens ook maatwerk deuren en zelfs complete keukens op maat. Bent u op zoek naar een bepaald meubelstuk en vraagt u zich af of wij het op maat kunnen maken? Wij bespreken de mogelijkheden graag met u!

Contact opnemen

Wilt u een inbouwkast laten maken of heeft u vragen over onze maatwerk oplossingen? Neemt u dan gerust contact met ons op! Wij beantwoorden uw vragen graag en nemen ook uw wensen en onze mogelijkheden graag met u door. Wilt u eerst inspiratie opdoen, zodat u zelf een beter beeld heeft van wat voor maatwerk inbouwkast u wilt? Kijkt u dan eens op de pagina’s Inspiratie en Projecten. De Inspiratie-pagina is het meest geschikt als u slechts een inbouwkast op maat wilt laten maken. Als u overweegt om meer maatwerk in uw woning te laten plaatsen, vindt u op de Inspiratie-pagina een aantal van onze voorgaande projecten. Zo krijgt u een beter beeld van wat we voor u kunnen betekenen.

NEEM CONTACT OP

Vraag een offerte aan