1. Home
  2. Interieur projecten

Interieur projecten

Wilt u een interieur dat helemaal aansluit op uw persoonlijke smaak en levensstijl, of het nu voor uw particuliere woning is of voor uw zakelijke ruimte? Wij zijn er voor u!

Uw partner voor unieke interieur projecten

Welkom bij Erixs Creatief Maatwerk! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van prachtige interieur projecten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met meer dan 10 jaar ervaring in interieur projecten, zijn wij uw betrouwbare partner voor het creëren van een uniek en persoonlijk interieur. Bij Erixs Creatief Maatwerk streven we ernaar om van uw huis of bedrijf een harmonieuze en inspirerende ruimte te maken waarin u zich helemaal thuis voelt.

Het belang van goed ontworpen interieurprojecten

Een goed ontworpen interieur is veel meer dan alleen maar een combinatie van meubels en decoratieve elementen. Onze interieur projecten zijn een weerspiegeling van uw persoonlijkheid, stijl en levensstijl. Of het nu gaat om een particuliere woning of een zakelijke omgeving, een zorgvuldig ontworpen interieurproject kan een positieve invloed hebben op uw gemoedstoestand en uw levenskwaliteit verbeteren. Bij Erixs Creatief Maatwerk begrijpen we het belang van een goed doordacht interieurontwerp voor zowel particuliere als zakelijke klanten, en daarom nemen we de tijd om uw wensen en behoeften te begrijpen voordat we aan het project beginnen

Bent u benieuwd naar wat voor interieur u kunt verwachten? Kijk dan eens op de Projecten-pagina om een beeld te krijgen van wat voor projecten we eerder al hebben afgerond. Zo krijgt u een goed beeld van onze mogelijkheden. Uiteraard willen we de mogelijkheden ook graag met u doornemen.

Voor een interieur dat naadloos aansluit op uw persoonlijke stijl en de behoeften van uw bedrijf, is een consult met Erixs Creatief Maatwerk een must. Neem direct contact met ons op en laat ons uw interieurwensen realiseren.

Neem contact op

Neem contact op

Klaar om aan uw interieurreis te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met ons getalenteerde team van interieurontwerpers.

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Contact infomatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

Erixs Creatief Maatwerk
De Stuwdam 73 3815 KM Amersfoort

info@erixs.nl

Onze persoonlijke aanpak bij interieur projecten

Bij Erixs Creatief Maatwerk geloven we sterk in de kracht van een persoonlijke aanpak bij onze interieur projecten. Geen enkel interieur project is hetzelfde, en daarom nemen we de tijd om u en uw levensstijl te leren kennen voordat we aan het ontwerpproces beginnen. Ons team van ervaren ontwerpers en vakmensen luistert aandachtig naar uw ideeën, wensen en verwachtingen. Of het nu gaat om een particuliere woning of een zakelijke ruimte, we stellen gerichte vragen om een duidelijk beeld te krijgen van wat u zoekt in uw ideale interieurproject. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp naadloos aansluit op uw persoonlijke smaak en de specifieke behoeften van uw zakelijke activiteiten.

Het ontwerpproces – Van uw idee naar werkelijkheid

Het ontwerpproces bij Erixs Creatief Maatwerk is een boeiende en creatieve reis. Na het grondig bestuderen van uw wensen en behoeften, gaan onze getalenteerde ontwerpers aan de slag om een uniek concept te creëren dat uw visie tot leven brengt. Voor onze interieur projecten maken we gebruik van geavanceerde software om gedetailleerde 2D- en 3D-visualisaties van het ontwerp te maken, zodat u een realistisch beeld krijgt van hoe uw interieur eruit zal zien. Hierbij houden we rekening met de optimale indeling, kleuren, materialen en verlichting om een perfect uitgebalanceerde ruimte te creëren die zowel aan de wensen van particuliere als zakelijke klanten voldoet.

Kwaliteit en vakmanschap – Onze garantie

Bij Erixs Creatief Maatwerk staat kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Voor al onze interieur projecten werken we alleen met hoogwaardige materialen en betrouwbare partners om ervoor te zorgen dat uw project van begin tot eind wordt uitgevoerd met oog voor detail en precisie. Ons ervaren team van vakmensen zorgt voor een vakkundige uitvoering van het ontwerp, met aandacht voor elk element van het interieur. Of het nu gaat om maatwerk meubels, vloeren, wandafwerking of verlichting, we streven naar perfectie in elk detail om aan de hoge verwachtingen van zowel particuliere als zakelijke klanten te voldoen.

Klanttevredenheid staat centraal

Bij Erixs Creatief Maatwerk draait alles om onze klanten. Uw tevredenheid is onze grootste beloning, en we zetten ons in om aan uw verwachtingen te voldoen en deze zelfs te overtreffen. Tijdens het hele proces houden we open communicatie en staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te doen aan het ontwerp. Ons doel is om zowel particuliere als zakelijke klanten te voorzien van interieur projecten die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook een weerspiegeling zijn van uw persoonlijkheid, stijl en bedrijfscultuur.

Zet de eerste stap naar een prachtig interieur

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw huis of bedrijf te voorzien van een prachtig interieur? Aarzel niet langer en neem contact op met Erixs Creatief Maatwerk. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren en samen met u uw droominterieur te realiseren.


Handige bronnen voor interieurontwerp inspiratie:

  • VT Wonen: VT Wonen is een bekend interieurmagazine met artikelen, foto’s en tips voor interieurinspiratie.
  • Pinterest: Op Pinterest vindt u talloze ideeën en inspiratie voor interieurontwerp en decoratie.
  • Roomed: Roomed biedt creatieve en originele ideeën voor interieurinrichting en decoratie.
  • Stijlvol Wonen: Stijlvol Wonen presenteert stijlvolle interieurs en geeft advies over hoe u een sfeervolle woning kunt creëren.
  • Westwing: Westwing is een online interieurwinkel met inspirerende interieurtrends en decoratie-ideeën.
  • Interior Junkie: Interior Junkie toont prachtige interieurs van huizen en appartementen, aangevuld met leuke tips en DIY-ideeën.

Onze
projecten

Meubels op maat voor zowel particulier als zakelijk

Bij Erixs Creatief Maatwerk zijn we trots om ons meest recente project te presenteren: de renovatie van een luxe woonkamer. In dit project hebben we gestreefd naar het creëren van een harmonieuze oase van comfort en stijl, waar onze klant kan ontspannen en genieten van een verfijnde leefruimte.

Bekijk hieronder enkele foto’s van dit recente project om een beter beeld te krijgen van onze creatieve maatwerkoplossingen en vakmanschap. Klik op de knop hieronder om al onze recente projecten te bekijken en geïnspireerd te raken voor uw eigen renovatie- of maatwerkproject.

Wat wij bieden

Andere Maatwerk oplossingen

Kast op maat laten maken

Wilt u een kast op maat laten maken, dan is Erixs Creatief Maatwerk dé…

Keuken op maat

Een keuken op maat laten maken kunt u het best overlaten aan een …

Wandkast op maat

Een maatwerk wandkast is ideaal voor in de woonkamer. Kiest u voor

F.A.Q.

Ons interieurbouwbedrijf biedt een breed scala aan diensten om ruimtes te creëren die aansluiten bij uw behoeften en voorkeuren. We zijn gespecialiseerd in interieurontwerp, verbouwing, renovaties en maatwerkinstallaties. Of u nu hulp nodig heeft bij residentiële of commerciële projecten, we kunnen uw ruimte transformeren tot een plek die uw stijl weerspiegelt en uw leef- of werkomgeving verbetert.

Interieurbouw speelt een cruciale rol bij het optimaliseren van de functionaliteit, esthetiek en comfort van uw leef- of werkomgeving. Door middel van interieurbouw kunnen we functionele indelingen creëren, opslagoplossingen optimaliseren, verlichting en akoestiek verbeteren, en het algehele ontwerp esthetisch versterken. Deze verbeteringen kunnen uw dagelijkse leefervaring aanzienlijk verbeteren, de productiviteit op uw werkplek verhogen en een omgeving creëren waarin u zich echt thuis voelt.

Ja, we zijn gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte interieuroplossingen die voldoen aan uw specifieke eisen en ontwerpwensen. Ons team van ervaren ontwerpers en vakmensen werkt nauw met u samen om uw visie te begrijpen en deze om te zetten in werkelijkheid. Of u nu unieke ruimtelijke beperkingen heeft of een specifiek ontwerpthema in gedachten heeft, we kunnen op maat gemaakte oplossingen creëren die het potentieel van uw ruimte maximaliseren en uw persoonlijke stijl weerspiegelen.

Absoluut! We hebben expertise in het omgaan met zowel residentiële als commerciële interieurbouwprojecten. Of u nu uw huis, appartement, kantoor, restaurant of winkelruimte wilt renoveren, ons team heeft de vaardigheden en ervaring om projecten van verschillende omvang en complexiteit uit te voeren. We begrijpen de unieke eisen van elke omgeving en kunnen hoogwaardige resultaten leveren die aansluiten bij uw specifieke doelstellingen.

Het starten van uw interieurbouwproject is eenvoudig. U kunt beginnen door contact met ons op te nemen via de verstrekte contactgegevens op onze website. Ons team zal een eerste consult plannen om uw projectdoelen, budget en tijdschema te bespreken. We zullen met u samenwerken om een uitgebreid plan te ontwikkelen en u een gedetailleerd voorstel te bieden. Zodra het voorstel is goedgekeurd, zal ons team aan de slag gaan om uw visie tot leven te brengen, waarbij we streven naar een soepel en succesvol interieurbouwproces.

Goed advies en vakwerk op maat

Mooie kasten en meer opbergruimte, dát wilden wij. En dat kregen we bij Erixs Creatief Maatwerk. We kregen goed advies, vakwerk op maat en oplossingen waar we zelf niet aan gedacht hebben. Dit alles met een prettige communicatie en een afspraak is afspraak – mentaliteit. Super!

Vermeerkwartier
Bewoner amersfoort

Neem contact met
ons op

Bij Erixs.nl bieden we hoogwaardig interieurontwerp op maat. Ons ervaren team van professionals staat klaar om innovatieve oplossingen te bieden die uw interieur transformeren. Of u nu een complete make-over wilt, maatwerk meubels nodig heeft of een unieke leefomgeving wilt creëren, wij hebben de expertise om u te helpen slagen.

Naam