Interieurbouwer

Wilt u een interieur dat helemaal aansluit op uw wensen en op uw woning? Dan is het een goed idee om een interieurbouwer in te schakelen. Bij Erixs Creatief Maatwerk kunnen we een interieur op maat voor u ontwerpen en realiseren. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat uw woning ook echt als een thuis aan zal voelen. Een interieur op maat sluit perfect aan op uw woning, waardoor de ruimte ook erg praktisch ingericht kan worden. Bij Erixs kunnen we vrijwel alle meubelstukken op maat maken. Zo kan ieder meubelstuk geheel op basis van uw wensen ontworpen worden.

Als u zeker wilt zijn van een prachtig interieur, kunt u dus het best een interieurbouwer inschakelen. Bij Erixs hebben we jaren ervaring en hebben we al veel projecten met succes afgerond. Bij ons bent u dan ook absoluut aan het juiste adres als u een prachtig nieuw interieur wilt.

Erixs Creatief Maatwerk als interieurbouwer

Kiest u ervoor om ons als interieurbouwer in te schakelen, dan zullen we vooraf eerst uw wensen op papier zetten. Daarnaast zullen we ook uw woning uitvoerig bekijken en opmeten. Vervolgens kunnen we beginnen met het ontwerpen van het interieur. Onze vakmensen zullen het interieur voor u realiseren als u akkoord gaat met het ontwerp. Het interieur wordt gemaakt door vakmensen met veel ervaring en een passie voor het vak. Zo kunt u ervan uitgaan dat u een prachtig eindresultaat krijgt.

Bent u benieuwd naar wat voor interieur u kunt verwachten? Kijk dan eens op de pagina Projecten om een beeld te krijgen van wat voor projecten we eerder al hebben afgerond. Zo krijgt u een goed beeld van onze mogelijkheden. Uiteraard willen we de mogelijkheden ook graag met u doornemen.

Interieurbouwer voor zakelijke klanten

Als u als particulier een maatwerk interieur wilt laten bouwen, bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast neemt Erixs Maatwerk Interieur ook klussen van zakelijke klanten aan. Wilt u uw zaak van een prachtige inrichting laten voorzien? Dan is ook dat mogelijk! Neemt u contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen doornemen.

Ook losse meubels kunt u op maat laten maken

Behalve dat wij een compleet interieur op maat voor u kunnen maken, kunt u ook voor losse maatwerk meubels bij ons terecht. Wilt u alleen uw keuken op maat laten maken? Of heeft u slechts een kast op maat nodig? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij kunnen vrijwel ieder meubelstuk op maat voor u maken. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een meubel met de juiste afmetingen en in de juiste stijl krijgt. Kijkt u eens op de pagina Inspiratie om een beeld te krijgen van de mogelijkheden. Als u nog niet goed weet wat voor meubelstuk of maatwerk interieur u wilt, kunt u hier inspiratie opdoen.

Contact opnemen

Wilt u een maatwerk interieur laten realiseren? Of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons inplannen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag voor u na wat we voor u kunnen betekenen.

NEEM CONTACT OP

Vraag een offerte aan