Kantoorinrichting2018-11-30T14:04:43+00:00
Erixs kantoorinrichting

Kantoorinrichting

Erixs creatief maatwerk

De inrichting van uw kantoor is ontzettend belangrijk. Dit belang wordt nog vaak onderschat, maar de juiste kantoorinrichting laat zien waar uw bedrijf voor staat. Wat wilt u uitstralen? Hoe wilt u dat klanten zich voelen wanneer zij uw kantoor of showroom binnenstappen? En wist u dat uw medewerkers veel productiever zijn wanneer ze een inspirerende werkplek hebben?

Erixs helpt u graag bij het creëren van een kantoorinrichting die bij uw bedrijf en uitstraling past.

Kantoorinrichting met de juiste uitstraling

Uw bedrijf is uniek en dat wilt u uiteraard ook uitstralen naar uw klanten of bezoekers. Het interieur is uw visitekaartje. Kleuren, materialen en de juiste indeling bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw interieur. Met het uiterlijk van uw bedrijfsentree, de balie, de vergadertafels, bureaus en wandkasten kunt u met de juiste kantoorinrichting meer bereiken dan u in eerste instantie had gedacht.

Complete kantoorinrichting

Een perfecte harmonie tussen ruimten en inrichting zorgt voor een optimaal effect. Het toevoegen of veranderen van meubilair is daarom vaak een onderdeel van een ingrijpendere aanpak van de kantoorinrichting. Wij verzorgen het complete project – van A tot Z – voor u. Dit begint bij het vertalen van uw ideeën in ontwerpen en het eindigt bij de realisatie en oplevering van de vernieuwde kantoorinrichting.

Denk naast maatwerk meubilair ook aan het plaatsen van wanden, het leggen van vloeren, het maken of verplaatsen van toiletgroepen of het opfrissen van het schilderwerk.

Bekijk onze projecten voor een impressie van ons werk voor tevreden klanten.

Maatwerkoplossingen door Erixs

Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, helpt Erixs u graag bij het creëren van een uitstraling die bij uw bedrijf past. Neem contact met ons op en informeer vrijblijvend naar onze maatwerkoplossingen.

NEEM CONTACT OP