1. Home
  2. Kantoorinrichting

Kantoorinrichting

De inrichting van uw kantoor is ontzettend belangrijk. Dit belang wordt nog vaak onderschat, maar de juiste kantoorinrichting laat zien waar uw bedrijf voor staat.

De inrichting van uw kantoor is ontzettend belangrijk. Dit belang wordt nog vaak onderschat, maar de juiste kantoorinrichting laat zien waar uw bedrijf voor staat. Wat wilt u uitstralen? Hoe wilt u dat klanten zich voelen wanneer zij uw kantoor of showroom binnenstappen? En wist u dat uw medewerkers veel productiever zijn wanneer ze een inspirerende werkplek hebben?

Erixs helpt u graag bij het creëren van een kantoorinrichting die bij uw bedrijf en uitstraling past.

Neem contact op

Neem contact op

Klaar om aan uw interieurreis te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met ons getalenteerde team van interieurontwerpers.

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Contact infomatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

Erixs Creatief Maatwerk
De Stuwdam 73 3815 KM Amersfoort

info@erixs.nl

Kantoorinrichting met de juiste uitstraling

Uw bedrijf is uniek en dat wilt u uiteraard ook uitstralen naar uw klanten of bezoekers. Het interieur is uw visitekaartje. Kleuren, materialen en de juiste indeling bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw interieur. Met het uiterlijk van uw bedrijfsentree, de balie, de vergadertafels, bureaus en wandkasten kunt u met de juiste kantoorinrichting meer bereiken dan u in eerste instantie had gedacht.

Complete kantoorinrichting

Een perfecte harmonie tussen ruimten en inrichting zorgt voor een optimaal effect. Het toevoegen of veranderen van meubilair is daarom vaak een onderdeel van een ingrijpendere aanpak van de kantoorinrichting. Wij verzorgen het complete project – van A tot Z – voor u. Dit begint bij het vertalen van uw ideeën in ontwerpen en het eindigt bij de realisatie en oplevering van de vernieuwde kantoorinrichting.

Denk naast maatwerk meubilair ook aan het plaatsen van wanden, het leggen van vloeren, het maken of verplaatsen van toiletgroepen of het opfrissen van het schilderwerk.

Bekijk onze projecten voor een impressie van ons werk voor tevreden klanten.

Maatwerkoplossingen door Erixs

Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, helpt Erixs u graag bij het creëren van een uitstraling die bij uw bedrijf past. Neem contact met ons op en informeer vrijblijvend naar onze maatwerkoplossingen.

Onze
projecten

Meubels op maat voor zowel particulier als zakelijk

Bij Erixs Creatief Maatwerk zijn we trots om ons meest recente project te presenteren: de renovatie van een luxe woonkamer. In dit project hebben we gestreefd naar het creëren van een harmonieuze oase van comfort en stijl, waar onze klant kan ontspannen en genieten van een verfijnde leefruimte.

Bekijk hieronder enkele foto’s van dit recente project om een beter beeld te krijgen van onze creatieve maatwerkoplossingen en vakmanschap. Klik op de knop hieronder om al onze recente projecten te bekijken en geïnspireerd te raken voor uw eigen renovatie- of maatwerkproject.

Wat wij bieden

Andere Maatwerk oplossingen

Kast op maat laten maken

Wilt u een kast op maat laten maken, dan is Erixs Creatief Maatwerk dé…

Interieurbouwer

Wilt u een interieur dat helemaal aansluit op uw wensen en op uw woning?

Wandkast op maat

Een maatwerk wandkast is ideaal voor in de woonkamer. Kiest u voor

F.A.Q.

Ons interieurbouwbedrijf biedt een breed scala aan diensten om ruimtes te creëren die aansluiten bij uw behoeften en voorkeuren. We zijn gespecialiseerd in interieurontwerp, verbouwing, renovaties en maatwerkinstallaties. Of u nu hulp nodig heeft bij residentiële of commerciële projecten, we kunnen uw ruimte transformeren tot een plek die uw stijl weerspiegelt en uw leef- of werkomgeving verbetert.

Interieurbouw speelt een cruciale rol bij het optimaliseren van de functionaliteit, esthetiek en comfort van uw leef- of werkomgeving. Door middel van interieurbouw kunnen we functionele indelingen creëren, opslagoplossingen optimaliseren, verlichting en akoestiek verbeteren, en het algehele ontwerp esthetisch versterken. Deze verbeteringen kunnen uw dagelijkse leefervaring aanzienlijk verbeteren, de productiviteit op uw werkplek verhogen en een omgeving creëren waarin u zich echt thuis voelt.

Ja, we zijn gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte interieuroplossingen die voldoen aan uw specifieke eisen en ontwerpwensen. Ons team van ervaren ontwerpers en vakmensen werkt nauw met u samen om uw visie te begrijpen en deze om te zetten in werkelijkheid. Of u nu unieke ruimtelijke beperkingen heeft of een specifiek ontwerpthema in gedachten heeft, we kunnen op maat gemaakte oplossingen creëren die het potentieel van uw ruimte maximaliseren en uw persoonlijke stijl weerspiegelen.

Absoluut! We hebben expertise in het omgaan met zowel residentiële als commerciële interieurbouwprojecten. Of u nu uw huis, appartement, kantoor, restaurant of winkelruimte wilt renoveren, ons team heeft de vaardigheden en ervaring om projecten van verschillende omvang en complexiteit uit te voeren. We begrijpen de unieke eisen van elke omgeving en kunnen hoogwaardige resultaten leveren die aansluiten bij uw specifieke doelstellingen.

Het starten van uw interieurbouwproject is eenvoudig. U kunt beginnen door contact met ons op te nemen via de verstrekte contactgegevens op onze website. Ons team zal een eerste consult plannen om uw projectdoelen, budget en tijdschema te bespreken. We zullen met u samenwerken om een uitgebreid plan te ontwikkelen en u een gedetailleerd voorstel te bieden. Zodra het voorstel is goedgekeurd, zal ons team aan de slag gaan om uw visie tot leven te brengen, waarbij we streven naar een soepel en succesvol interieurbouwproces.

Goed advies en vakwerk op maat

Mooie kasten en meer opbergruimte, dát wilden wij. En dat kregen we bij Erixs Creatief Maatwerk. We kregen goed advies, vakwerk op maat en oplossingen waar we zelf niet aan gedacht hebben. Dit alles met een prettige communicatie en een afspraak is afspraak – mentaliteit. Super!

Vermeerkwartier
Bewoner amersfoort

Neem contact met
ons op

Bij Erixs.nl bieden we hoogwaardig interieurontwerp op maat. Ons ervaren team van professionals staat klaar om innovatieve oplossingen te bieden die uw interieur transformeren. Of u nu een complete make-over wilt, maatwerk meubels nodig heeft of een unieke leefomgeving wilt creëren, wij hebben de expertise om u te helpen slagen.

Naam