1. Home
  2. Kast onder schuin dak

Kast onder schuin dak

Perfecte kast onder schuindak voor zolder. Op maat gemaakt, benut ruimte optimaal. Berg accessoires of boeken op. Kies passend maatwerk.

Een maatwerk kast onder schuindak is ideaal voor in een woning met een schuin dak. Kiest u voor maatwerk, dan zal de kast perfect passen onder het schuine dak. Omdat de kast op maat wordt gemaakt, neemt deze weinig ruimte in beslag en benut het de beschikbare ruimte optimaal. Zelfs als u beperkte ruimte heeft door het schuine dak, kan een op maat gemaakte kast een uitstekend idee zijn. Bovendien past de maatwerk kast onder schuindak ook goed in een ruimere kamer en is het een geschikte oplossing voor vrijwel iedere woning met schuine daken.

De kast onder schuindak kan gebruikt worden om kleine spullen in op te bergen, maar kan ook dienst doen als boekenkast of voor het opbergen van andere voorwerpen. Er zijn dus talloze goede redenen om een maatwerk kast onder schuindak te laten maken! Kiest u voor maatwerk, dan is de kast precies ruim genoeg en sluit hij perfect aan op de schuine daklijn van uw woning.

Neem contact op

Neem contact op

Klaar om aan uw interieurreis te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met ons getalenteerde team van interieurontwerpers.

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Contact infomatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

Erixs Creatief Maatwerk
De Stuwdam 73 3815 KM Amersfoort

info@erixs.nl

Efficiënte opbergoplossingen met een kast onder een schuin dak

Een kast onder een schuin dak is ontworpen om optimaal gebruik te maken van uw ruimte en tegelijkertijd stijl en functionaliteit toe te voegen aan uw interieur. Met onze expertise in het maken van op maat gemaakte kasten, hebben we innovatieve oplossingen ontwikkeld om de opbergruimte in kamers met schuine daken te maximaliseren. Ontdek de efficiënte opbergruimte die een op maat gemaakte kast onder een schuin dak biedt, met 10 jaar ervaring en uitstekende service.

Heeft u nog niet zo een goed beeld van wat u wilt? Kijkt u dan eens op de Inspiratie-pagina op de website. Daar vindt u voldoende foto’s om inspiratie op te doen voor uw eigen kast onder een schuin dak. Komt u er nog niet helemaal uit? Maakt u zich ook dan geen zorgen, wij gaan graag met u in gesprek om u een aantal mogelijkheden voor te leggen voor wat de maatwerk wandkast betreft.

Op maat gemaakte oplossingen voor kasten onder schuine daken

Een kast onder een schuin dak is speciaal ontworpen om naadloos in de unieke vorm van uw kamer te passen. Ons ervaren team begrijpt de uitdagingen die schuine daken met zich meebrengen en heeft creatieve ontwerpen ontwikkeld die gebruik maken van elke beschikbare centimeter. Door slimme opbergruimte-oplossingen te gebruiken, zoals verstelbare planken, hangrails en ingebouwde laden, zorgen we ervoor dat er geen ruimte onbenut blijft.

Een stijlvolle en functionele toevoeging aan uw interieur

Of u nu extra opbergruimte nodig heeft voor kleding, schoenen of andere persoonlijke bezittingen, onze kast onder een schuin dak biedt op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Van het benutten van de hoogte van de kamer voor extra planken tot het incorporeren van verborgen compartimenten achter schuifdeuren, onze ontwerpen zijn zowel praktisch als visueel aantrekkelijk.

Uitstekende service van begin tot eind!

Met 10 jaar ervaring in het ontwerpen en installeren van kasten onder schuine daken, zijn we trots op het leveren van uitzonderlijke service van begin tot eind. Ons team begeleidt u door elke stap van het proces – van het eerste consult tot de uiteindelijke installatie – om ervoor te zorgen dat uw op maat gemaakte kast onder een schuin dak aan uw verwachtingen voldoet.

Bovendien verzorgen we ook grotere projecten, zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten, waarbij we het complete interieur onder handen kunnen nemen. Bent u benieuwd naar deze projecten? Kijkt u dan eens op de Projecten-pagina

Transformeer uw zolderruimte met op maat gemaakte oplossingen

Transformeer uw zolderruimte met onze efficiënte opbergoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze op maat gemaakte kast onder het schuine dak zowel stijl als functionaliteit kan maximaliseren in het interieur van uw huis.

Een kast die naadloos past onder jouw schuine dak: Plan een consult in!

Wilt u een kast onder schuin dak op maat laten maken of wilt u meer weten over maatwerk meubels door Erixs Creatief Maatwerk? Neemt u dan contact met ons op. Maatwerk kent eigenlijk alleen maar voordelen, alleen het duurt wel iets langer voordat maatwerk geleverd kan worden. Logisch, want ieder meubelstuk wordt speciaal voor u in elkaar gezet. Wél raden we u daarom aan om tijdig contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij snel voor u aan de slag.

Onze
projecten

Meubels op maat voor zowel particulier als zakelijk

Bij Erixs Creatief Maatwerk zijn we trots om ons meest recente project te presenteren: de renovatie van een luxe woonkamer. In dit project hebben we gestreefd naar het creëren van een harmonieuze oase van comfort en stijl, waar onze klant kan ontspannen en genieten van een verfijnde leefruimte.

Bekijk hieronder enkele foto’s van dit recente project om een beter beeld te krijgen van onze creatieve maatwerkoplossingen en vakmanschap. Klik op de knop hieronder om al onze recente projecten te bekijken en geïnspireerd te raken voor uw eigen renovatie- of maatwerkproject.

Wat wij bieden

Andere Maatwerk oplossingen

Kast op maat laten maken

Wilt u een kast op maat laten maken, dan is Erixs Creatief Maatwerk dé…

Interieurbouwer

Wilt u een interieur dat helemaal aansluit op uw wensen en op uw woning?

Keuken op maat

Een keuken op maat laten maken kunt u het best overlaten aan een…

F.A.Q.

Ons interieurbouwbedrijf biedt een breed scala aan diensten om ruimtes te creëren die aansluiten bij uw behoeften en voorkeuren. We zijn gespecialiseerd in interieurontwerp, verbouwing, renovaties en maatwerkinstallaties. Of u nu hulp nodig heeft bij residentiële of commerciële projecten, we kunnen uw ruimte transformeren tot een plek die uw stijl weerspiegelt en uw leef- of werkomgeving verbetert.

Interieurbouw speelt een cruciale rol bij het optimaliseren van de functionaliteit, esthetiek en comfort van uw leef- of werkomgeving. Door middel van interieurbouw kunnen we functionele indelingen creëren, opslagoplossingen optimaliseren, verlichting en akoestiek verbeteren, en het algehele ontwerp esthetisch versterken. Deze verbeteringen kunnen uw dagelijkse leefervaring aanzienlijk verbeteren, de productiviteit op uw werkplek verhogen en een omgeving creëren waarin u zich echt thuis voelt.

Ja, we zijn gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte interieuroplossingen die voldoen aan uw specifieke eisen en ontwerpwensen. Ons team van ervaren ontwerpers en vakmensen werkt nauw met u samen om uw visie te begrijpen en deze om te zetten in werkelijkheid. Of u nu unieke ruimtelijke beperkingen heeft of een specifiek ontwerpthema in gedachten heeft, we kunnen op maat gemaakte oplossingen creëren die het potentieel van uw ruimte maximaliseren en uw persoonlijke stijl weerspiegelen.

Absoluut! We hebben expertise in het omgaan met zowel residentiële als commerciële interieurbouwprojecten. Of u nu uw huis, appartement, kantoor, restaurant of winkelruimte wilt renoveren, ons team heeft de vaardigheden en ervaring om projecten van verschillende omvang en complexiteit uit te voeren. We begrijpen de unieke eisen van elke omgeving en kunnen hoogwaardige resultaten leveren die aansluiten bij uw specifieke doelstellingen.

Het starten van uw interieurbouwproject is eenvoudig. U kunt beginnen door contact met ons op te nemen via de verstrekte contactgegevens op onze website. Ons team zal een eerste consult plannen om uw projectdoelen, budget en tijdschema te bespreken. We zullen met u samenwerken om een uitgebreid plan te ontwikkelen en u een gedetailleerd voorstel te bieden. Zodra het voorstel is goedgekeurd, zal ons team aan de slag gaan om uw visie tot leven te brengen, waarbij we streven naar een soepel en succesvol interieurbouwproces.

Goed advies en vakwerk op maat

Mooie kasten en meer opbergruimte, dát wilden wij. En dat kregen we bij Erixs Creatief Maatwerk. We kregen goed advies, vakwerk op maat en oplossingen waar we zelf niet aan gedacht hebben. Dit alles met een prettige communicatie en een afspraak is afspraak – mentaliteit. Super!

Vermeerkwartier
Bewoner amersfoort

Neem contact met
ons op

Bij Erixs.nl bieden we hoogwaardig interieurontwerp op maat. Ons ervaren team van professionals staat klaar om innovatieve oplossingen te bieden die uw interieur transformeren. Of u nu een complete make-over wilt, maatwerk meubels nodig heeft of een unieke leefomgeving wilt creëren, wij hebben de expertise om u te helpen slagen.

Naam