1. Home
  2. Kast schuine wand

Kast schuine wand

Heeft u te maken met een ruimte met schuine wanden die tot nu toe onbenut is gebleven? Bij Erixs hebben we de perfecte oplossing voor u. Onze op maat gemaakte kasten voor schuine wanden bieden een slimme en praktische manier om de beschikbare ruimte volledig te benutten, terwijl ze tegelijkertijd een esthetische touch aan uw interieur toevoegen.

Functionele en stijlvolle oplossingen

Een kamer met schuine wanden kan uitdagend zijn als het gaat om het vinden van meubilair dat past en er goed uitziet. Onze kasten op maat zijn ontworpen om naadloos in de ruimte te passen en de schuine wanden optimaal te benutten. Of het nu gaat om een slaapkamer, zolder, of een andere kamer met schuine daken, wij creëren kasten die zowel functioneel als stijlvol zijn.

Maatwerk voor uw unieke ruimte

Bij Erixs begrijpen we dat elke ruimte uniek is. Onze aanpak begint met een grondige analyse van de schuine wanden en de beschikbare ruimte. Vervolgens ontwerpen onze experts kasten op maat die perfect passen en geoptimaliseerd zijn voor de specifieke afmetingen en vormen van uw ruimte. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, materialen en afwerkingen om een kast te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook naadloos aansluit bij uw interieur.

Slimme opslagoplossingen

Onze op maat gemaakte kasten voor schuine wanden bieden slimme opslagoplossingen die de beschikbare ruimte maximaliseren. Denk aan ingebouwde kasten onder schuine daken, uitschuifbare lades die perfect passen onder schuine wanden, of zelfs kasten die in de hoeken van de ruimte worden geplaatst. Deze oplossingen helpen u om uw spullen georganiseerd te houden en tegelijkertijd een opgeruimde uitstraling te behouden.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van grotere projecten voor kantoren, zowel voor particuliere als zakelijke klanten, waarbij we het complete interieur onder handen kunnen nemen.
Bent u benieuwd naar deze projecten? Kijkt u dan eens op de Projecten-pagina.

Neem contact op

Neem contact op

Klaar om aan uw interieurreis te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met ons getalenteerde team van interieurontwerpers.

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Contact infomatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

Erixs Creatief Maatwerk
De Stuwdam 73 3815 KM Amersfoort

info@erixs.nl

Esthetiek en functionaliteit in evenwicht

Bij Erixs geloven we dat meubilair zowel mooi als praktisch moet zijn. Onze kasten op maat voor schuine wanden zijn ontworpen met aandacht voor zowel esthetiek als functionaliteit. We streven ernaar om een balans te vinden tussen het maximaliseren van de beschikbare ruimte en het creëren van een visueel aantrekkelijk element in uw kamer.

Heeft u nog niet zo een goed beeld van wat u wilt? Kijkt u dan eens op de Inspiratie-pagina op de website. Daar vindt u talloze foto’s om inspiratie op te doen voor uw eigen op maat schuine wand kast. Mocht u er nog steeds niet uitkomen, maakt u zich dan geen zorgen. We staan klaar om met u in gesprek te gaan en u verschillende mogelijkheden voor te leggen wat betreft uw unieke schuine wand kast op maat.

Neem contact op voor uw kast op maat voor schuine wanden

Bent u klaar om uw ruimte met schuine wanden optimaal te benutten? Neem contact op met het Erixs-team en ontdek hoe we op maat gemaakte kasten kunnen creëren die perfect passen bij uw unieke ruimte. Wij staan klaar om uw visie te realiseren en slimme opslagoplossingen te bieden die zowel functioneel als esthetisch zijn.

Onze
projecten

Meubels op maat voor zowel particulier als zakelijk

Bij Erixs Creatief Maatwerk zijn we trots om ons meest recente project te presenteren: de renovatie van een luxe woonkamer. In dit project hebben we gestreefd naar het creëren van een harmonieuze oase van comfort en stijl, waar onze klant kan ontspannen en genieten van een verfijnde leefruimte.

Bekijk hieronder enkele foto’s van dit recente project om een beter beeld te krijgen van onze creatieve maatwerkoplossingen en vakmanschap. Klik op de knop hieronder om al onze recente projecten te bekijken en geïnspireerd te raken voor uw eigen renovatie- of maatwerkproject.

Wat wij bieden

Andere Maatwerk oplossingen

Kast op maat laten maken

Wilt u een kast op maat laten maken, dan is Erixs Creatief Maatwerk dé…

Keuken op maat

Een keuken op maat laten maken kunt u het best overlaten aan een …

Wandkast op maat

Een maatwerk wandkast is ideaal voor in de woonkamer. Kiest u voor

F.A.Q.

Ons interieurbouwbedrijf biedt een breed scala aan diensten om ruimtes te creëren die aansluiten bij uw behoeften en voorkeuren. We zijn gespecialiseerd in interieurontwerp, verbouwing, renovaties en maatwerkinstallaties. Of u nu hulp nodig heeft bij residentiële of commerciële projecten, we kunnen uw ruimte transformeren tot een plek die uw stijl weerspiegelt en uw leef- of werkomgeving verbetert.

Interieurbouw speelt een cruciale rol bij het optimaliseren van de functionaliteit, esthetiek en comfort van uw leef- of werkomgeving. Door middel van interieurbouw kunnen we functionele indelingen creëren, opslagoplossingen optimaliseren, verlichting en akoestiek verbeteren, en het algehele ontwerp esthetisch versterken. Deze verbeteringen kunnen uw dagelijkse leefervaring aanzienlijk verbeteren, de productiviteit op uw werkplek verhogen en een omgeving creëren waarin u zich echt thuis voelt.

Ja, we zijn gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte interieuroplossingen die voldoen aan uw specifieke eisen en ontwerpwensen. Ons team van ervaren ontwerpers en vakmensen werkt nauw met u samen om uw visie te begrijpen en deze om te zetten in werkelijkheid. Of u nu unieke ruimtelijke beperkingen heeft of een specifiek ontwerpthema in gedachten heeft, we kunnen op maat gemaakte oplossingen creëren die het potentieel van uw ruimte maximaliseren en uw persoonlijke stijl weerspiegelen.

Absoluut! We hebben expertise in het omgaan met zowel residentiële als commerciële interieurbouwprojecten. Of u nu uw huis, appartement, kantoor, restaurant of winkelruimte wilt renoveren, ons team heeft de vaardigheden en ervaring om projecten van verschillende omvang en complexiteit uit te voeren. We begrijpen de unieke eisen van elke omgeving en kunnen hoogwaardige resultaten leveren die aansluiten bij uw specifieke doelstellingen.

Het starten van uw interieurbouwproject is eenvoudig. U kunt beginnen door contact met ons op te nemen via de verstrekte contactgegevens op onze website. Ons team zal een eerste consult plannen om uw projectdoelen, budget en tijdschema te bespreken. We zullen met u samenwerken om een uitgebreid plan te ontwikkelen en u een gedetailleerd voorstel te bieden. Zodra het voorstel is goedgekeurd, zal ons team aan de slag gaan om uw visie tot leven te brengen, waarbij we streven naar een soepel en succesvol interieurbouwproces.

Goed advies en vakwerk op maat

Mooie kasten en meer opbergruimte, dát wilden wij. En dat kregen we bij Erixs Creatief Maatwerk. We kregen goed advies, vakwerk op maat en oplossingen waar we zelf niet aan gedacht hebben. Dit alles met een prettige communicatie en een afspraak is afspraak – mentaliteit. Super!

Vermeerkwartier
Bewoner amersfoort

Neem contact met
ons op

Bij Erixs.nl bieden we hoogwaardig interieurontwerp op maat. Ons ervaren team van professionals staat klaar om innovatieve oplossingen te bieden die uw interieur transformeren. Of u nu een complete make-over wilt, maatwerk meubels nodig heeft of een unieke leefomgeving wilt creëren, wij hebben de expertise om u te helpen slagen.

Naam