1. Home
 2. Keukenapparatuur

Keukenapparatuur

Wij Kunnen onze keukens leveren inclusief moderne apparatuur. Wij kiezen voor merken die staan voor een degelijkheid assortiment om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Keukenapparatuur

Wij Kunnen onze keukens leveren inclusief moderne apparatuur. Wij kiezen voor merken die staan voor een degelijkheid assortiment om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Wij hebben een uitgebreid assortiment ovens, magnetrons, afzuigkappen, koelers, vriezers en vaatwassers. U kunt de apparatuur ook aanschaffen als u geen nieuwe keuken koopt.

 • A-merken keukenapparatuur: Siemens, Atag, Zanussi, Bosch, Bora, Miele, Liebherr, Etna en vele andere merken. Door met ons in overleg te gaan kunt u slimme deals maken met verlenging van de garantie op apparatuur.

Ovens en (combi)magnetrons

Een oven kan niet ontbreken in uw keuken. Bij ons heeft u de keuze uit diverse ovens: ingebouwde ovens, ovens in combinatie met een kookplaat en combimagnetrons van diverse merken.

 • Gasovens
 • Heteluchtovens
 • Elektrische ovens
 • Stoomovens
 • (Combi)magnetrons

Kookplaten

Kookt u het liefst op gas, inductie of een keramische kookplaat? Bij ons vindt u diverse soorten kookplaten zodat we altijd beschikken over de kookplaat van uw voorkeur.

Wij informeren u graag en helpen u een kookplaat te kiezen.

 • Kookplaten op gas
 • Inductie kookplaten
 • Keramische kookplaten
 • Elektrische kookplaten

Afzuigkappen

Er bestaan verschillende types goedkope afzuigkappen: inbouwafzuigkappen, wandafzuigkappen, vlakschermafzuigkappen en onderbouw afzuigkappen. Welk type u nodig heeft is afhankelijk van de stijl van uw keuken, het type kookplaat en uw specifieke wensen.

Koelers en vriezers

Wij hebben de ideale koelers en vriezers voor uw keuken: tafelmodellen, hoge koelkasten en vriezers, ingebouwde koelkasten en vriezers en koel-vriescombinaties.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en de beste oplossing voor uw keuken.

Vaatwassers

Bij Erixs  vindt u diverse soorten Vaatwassers. Kies bijvoorbeeld voor een energiezuinige vaatwasser of een compacte afwasmachine die weinig ruimte inneemt. Onze adviseurs helpen u graag een vaatwasser te kiezen die bij u en uw keuken past.

Neem contact op

Neem contact op

Klaar om aan uw interieurreis te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met ons getalenteerde team van interieurontwerpers.

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Contact infomatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

Erixs Creatief Maatwerk
De Stuwdam 73 3815 KM Amersfoort

info@erixs.nl

Onze
projecten

Meubels op maat voor zowel particulier als zakelijk

Bij Erixs Creatief Maatwerk zijn we trots om ons meest recente project te presenteren: de renovatie van een luxe woonkamer. In dit project hebben we gestreefd naar het creëren van een harmonieuze oase van comfort en stijl, waar onze klant kan ontspannen en genieten van een verfijnde leefruimte.

Bekijk hieronder enkele foto’s van dit recente project om een beter beeld te krijgen van onze creatieve maatwerkoplossingen en vakmanschap. Klik op de knop hieronder om al onze recente projecten te bekijken en geïnspireerd te raken voor uw eigen renovatie- of maatwerkproject.

Wat wij bieden

Andere Maatwerk oplossingen

Kast op maat laten maken

Wilt u een kast op maat laten maken, dan is Erixs Creatief Maatwerk dé…

Interieurbouwer

Wilt u een interieur dat helemaal aansluit op uw wensen en op uw woning?

Wandkast op maat

Een maatwerk wandkast is ideaal voor in de woonkamer. Kiest u voor

F.A.Q.

Ons interieurbouwbedrijf biedt een breed scala aan diensten om ruimtes te creëren die aansluiten bij uw behoeften en voorkeuren. We zijn gespecialiseerd in interieurontwerp, verbouwing, renovaties en maatwerkinstallaties. Of u nu hulp nodig heeft bij residentiële of commerciële projecten, we kunnen uw ruimte transformeren tot een plek die uw stijl weerspiegelt en uw leef- of werkomgeving verbetert.

Interieurbouw speelt een cruciale rol bij het optimaliseren van de functionaliteit, esthetiek en comfort van uw leef- of werkomgeving. Door middel van interieurbouw kunnen we functionele indelingen creëren, opslagoplossingen optimaliseren, verlichting en akoestiek verbeteren, en het algehele ontwerp esthetisch versterken. Deze verbeteringen kunnen uw dagelijkse leefervaring aanzienlijk verbeteren, de productiviteit op uw werkplek verhogen en een omgeving creëren waarin u zich echt thuis voelt.

Ja, we zijn gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte interieuroplossingen die voldoen aan uw specifieke eisen en ontwerpwensen. Ons team van ervaren ontwerpers en vakmensen werkt nauw met u samen om uw visie te begrijpen en deze om te zetten in werkelijkheid. Of u nu unieke ruimtelijke beperkingen heeft of een specifiek ontwerpthema in gedachten heeft, we kunnen op maat gemaakte oplossingen creëren die het potentieel van uw ruimte maximaliseren en uw persoonlijke stijl weerspiegelen.

Absoluut! We hebben expertise in het omgaan met zowel residentiële als commerciële interieurbouwprojecten. Of u nu uw huis, appartement, kantoor, restaurant of winkelruimte wilt renoveren, ons team heeft de vaardigheden en ervaring om projecten van verschillende omvang en complexiteit uit te voeren. We begrijpen de unieke eisen van elke omgeving en kunnen hoogwaardige resultaten leveren die aansluiten bij uw specifieke doelstellingen.

Het starten van uw interieurbouwproject is eenvoudig. U kunt beginnen door contact met ons op te nemen via de verstrekte contactgegevens op onze website. Ons team zal een eerste consult plannen om uw projectdoelen, budget en tijdschema te bespreken. We zullen met u samenwerken om een uitgebreid plan te ontwikkelen en u een gedetailleerd voorstel te bieden. Zodra het voorstel is goedgekeurd, zal ons team aan de slag gaan om uw visie tot leven te brengen, waarbij we streven naar een soepel en succesvol interieurbouwproces.

Goed advies en vakwerk op maat

Mooie kasten en meer opbergruimte, dát wilden wij. En dat kregen we bij Erixs Creatief Maatwerk. We kregen goed advies, vakwerk op maat en oplossingen waar we zelf niet aan gedacht hebben. Dit alles met een prettige communicatie en een afspraak is afspraak – mentaliteit. Super!

Vermeerkwartier
Bewoner amersfoort

Neem contact met
ons op

Bij Erixs.nl bieden we hoogwaardig interieurontwerp op maat. Ons ervaren team van professionals staat klaar om innovatieve oplossingen te bieden die uw interieur transformeren. Of u nu een complete make-over wilt, maatwerk meubels nodig heeft of een unieke leefomgeving wilt creëren, wij hebben de expertise om u te helpen slagen.

Naam