Keukenkasten op maat

Erixs creatief maatwerk

De keuken is een belangrijk onderdeel van uw woning. In de meeste huishoudens wordt er dagelijks gekookt. Het is dan ook belangrijk dat u in uw keuken voldoende ruimte heeft en dat u al uw kruidens, pannen en servies kwijt kan. Als u een nieuwe keukenkast nodig heeft, kan het moeilijk zijn om een kast te vinden met de juiste afmetingen en in de gewenste stijl. Het is daarom een goed idee om voor een keukenkast op maat te kiezen. Voor een maatwerk keukenkast bent u bij Erixs Creatief Maatwerk aan het juiste adres. Maatwerk is onze specialiteit. Bovendien bewijze we bij Erixs dat maatwerk helemaal niet duur hoeft te zijn!

Erixs heeft jarenlang ervaring bij het maken van meubels op maat. Ons team bestaat uit vakmensen met een grote passie voor het vak. Wij hebben een transparante werkwijze en zullen uw wensen vooraf uitvoerig in kaart brengen. De kast wordt tot op de millimeter nauwkeurig afgemeten, waardoor de kast perfect in uw keuken zal passen.

Hoe ziet uw maatwerk keukenkast eruit?

Weet u nog niet zo goed hoe de perfecte keukenkast er voor u uitziet? Kijkt u dan eens op de pagina Inspiratie op deze website. Zo krijgt u een goed beeld van onze mogelijkheden. Als u er niet helemaal uitkomt, denken we ook graag met u mee. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u een goed beeld geven van wat voor kast goed in uw keuken zal staan. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We nemen onze mogelijkheden en uw wensen graag met u door.

Uw maatwerk keukenkast komt er precies uit te zien zoals u dat wilt. Heeft u graag een kast met twee deuren? Of kiest u voor een grotere kast met 4 deuren? En hoeveel schappen heeft de ideale keukenkast voor u? De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo kunt u de keukenkast precies inrichten zoals u dat prettig vindt.

Een volledige keuken op maat?

Bij ons kunt u een keukenkast laten maken, maar u kunt ook de hele keuken door ons laten ontwerpen en realiseren. Als u een hele nieuwe keuken wilt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u een prachtige en praktische keuken krijgt waar u nog lang plezier van kunt hebben.

Ook als u andere maatwerk meubels wilt bestellen, bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen we ook een kledingkast op maat voor u maken en kunt u ook voor een boekenkast of wandkast bij ons terecht. Indien gewenst, kunt u zelfs een compleet interieur op maat door ons laten realiseren. Kijkt u eens op de pagina Projecten om een beeld te krijgen van hoe een interieur op maat eruit kan zien. Met onze maatwerk meubels hebben we al veel klanten blij kunnen maken. U kunt zowel als particulier of als zakelijke klant bij ons terecht.

Contact

Wilt u een maatwerk keukenkast laten maken? Neemt u dan snel contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u door kunnen nemen. Ook als u nog vragen heeft over onze werkzaamheden, kunt u gerust contact met ons opnemen.

NEEM CONTACT OP

Vraag een offerte aan