1. Home
  2. Keukenkasten op maat

Keukenkasten op maat

De keuken is een belangrijk onderdeel van uw woning. In de meeste huishoudens wordt er dagelijks gekookt.

De keuken is een belangrijk onderdeel van uw woning. In de meeste huishoudens wordt er dagelijks gekookt. Het is dan ook belangrijk dat u in uw keuken voldoende ruimte heeft en dat u al uw kruidens, pannen en servies kwijt kan. Als u een nieuwe keukenkast nodig heeft, kan het moeilijk zijn om een kast te vinden met de juiste afmetingen en in de gewenste stijl. Het is daarom een goed idee om voor een keukenkast op maat te kiezen. Voor een maatwerk keukenkast bent u bij Erixs Creatief Maatwerk aan het juiste adres. Maatwerk is onze specialiteit. Bovendien bewijze we bij Erixs dat maatwerk helemaal niet duur hoeft te zijn!

Erixs heeft jarenlang ervaring bij het maken van meubels op maat. Ons team bestaat uit vakmensen met een grote passie voor het vak. Wij hebben een transparante werkwijze en zullen uw wensen vooraf uitvoerig in kaart brengen. De kast wordt tot op de millimeter nauwkeurig afgemeten, waardoor de kast perfect in uw keuken zal passen.

Neem contact op

Neem contact op

Klaar om aan uw interieurreis te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met ons getalenteerde team van interieurontwerpers.

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Contact infomatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

Erixs Creatief Maatwerk
De Stuwdam 73 3815 KM Amersfoort

info@erixs.nl

Hoe ziet uw maatwerk keukenkast eruit?

Weet u nog niet zo goed hoe de perfecte keukenkast er voor u uitziet? Kijkt u dan eens op de pagina Inspiratie op deze website. Zo krijgt u een goed beeld van onze mogelijkheden. Als u er niet helemaal uitkomt, denken we ook graag met u mee. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u een goed beeld geven van wat voor kast goed in uw keuken zal staan. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We nemen onze mogelijkheden en uw wensen graag met u door.

Uw maatwerk keukenkast komt er precies uit te zien zoals u dat wilt. Heeft u graag een kast met twee deuren? Of kiest u voor een grotere kast met 4 deuren? En hoeveel schappen heeft de ideale keukenkast voor u? De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo kunt u de keukenkast precies inrichten zoals u dat prettig vindt.

Een volledige keuken op maat?

Bij ons kunt u een keukenkast laten maken, maar u kunt ook de hele keuken door ons laten ontwerpen en realiseren. Als u een hele nieuwe keuken wilt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u een prachtige en praktische keuken krijgt waar u nog lang plezier van kunt hebben.

Ook als u andere maatwerk meubels wilt bestellen, bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen we ook een kledingkast op maat voor u maken en kunt u ook voor een boekenkast of wandkast bij ons terecht. Indien gewenst, kunt u zelfs een compleet interieur op maat door ons laten realiseren. Kijkt u eens op de pagina Projecten om een beeld te krijgen van hoe een interieur op maat eruit kan zien. Met onze maatwerk meubels hebben we al veel klanten blij kunnen maken. U kunt zowel als particulier of als zakelijke klant bij ons terecht.

Contact

Wilt u een maatwerk keukenkast laten maken? Neemt u dan snel contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u door kunnen nemen. Ook als u nog vragen heeft over onze werkzaamheden, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Onze
projecten

Meubels op maat voor zowel particulier als zakelijk

Bij Erixs Creatief Maatwerk zijn we trots om ons meest recente project te presenteren: de renovatie van een luxe woonkamer. In dit project hebben we gestreefd naar het creëren van een harmonieuze oase van comfort en stijl, waar onze klant kan ontspannen en genieten van een verfijnde leefruimte.

Bekijk hieronder enkele foto’s van dit recente project om een beter beeld te krijgen van onze creatieve maatwerkoplossingen en vakmanschap. Klik op de knop hieronder om al onze recente projecten te bekijken en geïnspireerd te raken voor uw eigen renovatie- of maatwerkproject.

Wat wij bieden

Andere Maatwerk oplossingen

Kast op maat laten maken

Wilt u een kast op maat laten maken, dan is Erixs Creatief Maatwerk dé…

Interieurbouwer

Wilt u een interieur dat helemaal aansluit op uw wensen en op uw woning?

Wandkast op maat

Een maatwerk wandkast is ideaal voor in de woonkamer. Kiest u voor

F.A.Q.

Ons interieurbouwbedrijf biedt een breed scala aan diensten om ruimtes te creëren die aansluiten bij uw behoeften en voorkeuren. We zijn gespecialiseerd in interieurontwerp, verbouwing, renovaties en maatwerkinstallaties. Of u nu hulp nodig heeft bij residentiële of commerciële projecten, we kunnen uw ruimte transformeren tot een plek die uw stijl weerspiegelt en uw leef- of werkomgeving verbetert.

Interieurbouw speelt een cruciale rol bij het optimaliseren van de functionaliteit, esthetiek en comfort van uw leef- of werkomgeving. Door middel van interieurbouw kunnen we functionele indelingen creëren, opslagoplossingen optimaliseren, verlichting en akoestiek verbeteren, en het algehele ontwerp esthetisch versterken. Deze verbeteringen kunnen uw dagelijkse leefervaring aanzienlijk verbeteren, de productiviteit op uw werkplek verhogen en een omgeving creëren waarin u zich echt thuis voelt.

Ja, we zijn gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte interieuroplossingen die voldoen aan uw specifieke eisen en ontwerpwensen. Ons team van ervaren ontwerpers en vakmensen werkt nauw met u samen om uw visie te begrijpen en deze om te zetten in werkelijkheid. Of u nu unieke ruimtelijke beperkingen heeft of een specifiek ontwerpthema in gedachten heeft, we kunnen op maat gemaakte oplossingen creëren die het potentieel van uw ruimte maximaliseren en uw persoonlijke stijl weerspiegelen.

Absoluut! We hebben expertise in het omgaan met zowel residentiële als commerciële interieurbouwprojecten. Of u nu uw huis, appartement, kantoor, restaurant of winkelruimte wilt renoveren, ons team heeft de vaardigheden en ervaring om projecten van verschillende omvang en complexiteit uit te voeren. We begrijpen de unieke eisen van elke omgeving en kunnen hoogwaardige resultaten leveren die aansluiten bij uw specifieke doelstellingen.

Het starten van uw interieurbouwproject is eenvoudig. U kunt beginnen door contact met ons op te nemen via de verstrekte contactgegevens op onze website. Ons team zal een eerste consult plannen om uw projectdoelen, budget en tijdschema te bespreken. We zullen met u samenwerken om een uitgebreid plan te ontwikkelen en u een gedetailleerd voorstel te bieden. Zodra het voorstel is goedgekeurd, zal ons team aan de slag gaan om uw visie tot leven te brengen, waarbij we streven naar een soepel en succesvol interieurbouwproces.

Goed advies en vakwerk op maat

Mooie kasten en meer opbergruimte, dát wilden wij. En dat kregen we bij Erixs Creatief Maatwerk. We kregen goed advies, vakwerk op maat en oplossingen waar we zelf niet aan gedacht hebben. Dit alles met een prettige communicatie en een afspraak is afspraak – mentaliteit. Super!

Vermeerkwartier
Bewoner amersfoort

Neem contact met
ons op

Bij Erixs.nl bieden we hoogwaardig interieurontwerp op maat. Ons ervaren team van professionals staat klaar om innovatieve oplossingen te bieden die uw interieur transformeren. Of u nu een complete make-over wilt, maatwerk meubels nodig heeft of een unieke leefomgeving wilt creëren, wij hebben de expertise om u te helpen slagen.

Naam