1. Home
  2. Kledingkast op maat

Kledingkast op maat

Bent u op zoek naar de perfecte kledingkast? Dan is het een goed idee om een kledingkast op maat te laten maken.

Bent u op zoek naar de perfecte kledingkast? Dan is het een goed idee om een kledingkast op maat te laten maken. Het liefst heeft u natuurlijk een kledingkast die perfect op uw slaapkamer aansluit. Koopt u een kledingkast in een woonwinkel, dan heeft u de keuze uit een aantal modellen. De kans is aanwezig dat hier niet het perfecte formaat voor u tussenzit. Laat u een kast op maat maken, dan zal het formaat van de kast perfect aansluiten op uw kamer. Bovendien heeft u op deze manier ook invloed op de uitstraling van de kast.

De perfecte kledingkast op maat

Een kledingkast op maat kunt u het best laten maken door Erixs Creatief Maatwerk. Wij kunnen een kast voor u maken die perfect aansluit op uw woning. Het is belangrijk dat uw woning naar wens is ingericht. Op die manier voelt u zich comfortabel en voelt uw woning ook echt als thuis. Het is dan ook van belang dat ieder meubelstuk naadloos aansluit op het geheel. Bij Erixs geven we u, door middel van ons maatwerk, de mogelijkheid om een kast te kopen die perfect op uw woning aansluit. Zo blijft uw woning één geheel.

Neem contact op

Neem contact op

Klaar om aan uw interieurreis te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met ons getalenteerde team van interieurontwerpers.

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Contact infomatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

Erixs Creatief Maatwerk
De Stuwdam 73 3815 KM Amersfoort

info@erixs.nl

Wat voor kledingkast wilt u?

Wilt u een ruime kledingkast met meer dan voldoende ruimte, zodat u in één oogopslag al uw kleding kunt zien? Of is de ruimte beperkt en wilt u een compacte kledingkast waar u alle kleren netjes en opgevouwen in kunt opbergen? De mogelijkheden zijn eindeloos! Indien gewenst, kunnen we zelfs een inloopkast voor u ontwerpen en realiseren. We zullen de mogelijkheden uitvoerig met u bespreken, zodat u een goed beeld krijgt van wat het best bij u past. Wilt u nu alvast inspiratie opdoen voor een kledingkast op maat? Kijkt u dan eens op de pagina Inspiratie. Hier vindt u veel maatwerkprojecten die wij eerder al hebben afgerond.

Wilt u meer meubels op maat laten maken?

Bij Erixs Creatief Maatwerk kunt u een kledingkast laten maken, maar daarnaast kunnen wij nog veel meer maatwerk meubels voor u realiseren. Wilt u bijvoorbeeld een kast voor in uw woonkamer? Of wilt u een schuifdeur op maat in uw woning laten plaatsen? Ook dat kunnen we voor u verzorgen! Indien gewenst kunnen we zelfs een complete keuken voor u ontwerpen en plaatsen. Met onze maatwerk meubels krijgt uw woning een unieke inrichting die perfect aansluit op uw wensen. Bovendien is maatwerk de perfecte oplossing als u uw woning praktisch in wilt richten.

Contact opnemen met Erixs Creatief Maatwerk

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Of wilt u zo snel mogelijk een kledingkast op maat laten maken? Neemt u dan gerust contact met ons op! Wij nemen de mogelijkheden graag met u door. Bent u erover uit wat voor kast u wilt en wat de afmetingen moeten zijn? Dan zullen we uw wensen in kaart brengen, om op basis daarvan een prachtige kast in elkaar te zetten. Uw kast wordt met zorg ontworpen en door vakmensen in elkaar gezet. Zo kunt u nog lang van de maatwerk kast blijven genieten.

Onze
projecten

Meubels op maat voor zowel particulier als zakelijk

Bij Erixs Creatief Maatwerk zijn we trots om ons meest recente project te presenteren: de renovatie van een luxe woonkamer. In dit project hebben we gestreefd naar het creëren van een harmonieuze oase van comfort en stijl, waar onze klant kan ontspannen en genieten van een verfijnde leefruimte.

Bekijk hieronder enkele foto’s van dit recente project om een beter beeld te krijgen van onze creatieve maatwerkoplossingen en vakmanschap. Klik op de knop hieronder om al onze recente projecten te bekijken en geïnspireerd te raken voor uw eigen renovatie- of maatwerkproject.

Wat wij bieden

Andere Maatwerk oplossingen

Kast op maat laten maken

Wilt u een kast op maat laten maken, dan is Erixs Creatief Maatwerk dé…

Interieurbouwer

Wilt u een interieur dat helemaal aansluit op uw wensen en op uw woning?

Wandkast op maat

Een maatwerk wandkast is ideaal voor in de woonkamer. Kiest u voor

F.A.Q.

Ons interieurbouwbedrijf biedt een breed scala aan diensten om ruimtes te creëren die aansluiten bij uw behoeften en voorkeuren. We zijn gespecialiseerd in interieurontwerp, verbouwing, renovaties en maatwerkinstallaties. Of u nu hulp nodig heeft bij residentiële of commerciële projecten, we kunnen uw ruimte transformeren tot een plek die uw stijl weerspiegelt en uw leef- of werkomgeving verbetert.

Interieurbouw speelt een cruciale rol bij het optimaliseren van de functionaliteit, esthetiek en comfort van uw leef- of werkomgeving. Door middel van interieurbouw kunnen we functionele indelingen creëren, opslagoplossingen optimaliseren, verlichting en akoestiek verbeteren, en het algehele ontwerp esthetisch versterken. Deze verbeteringen kunnen uw dagelijkse leefervaring aanzienlijk verbeteren, de productiviteit op uw werkplek verhogen en een omgeving creëren waarin u zich echt thuis voelt.

Ja, we zijn gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte interieuroplossingen die voldoen aan uw specifieke eisen en ontwerpwensen. Ons team van ervaren ontwerpers en vakmensen werkt nauw met u samen om uw visie te begrijpen en deze om te zetten in werkelijkheid. Of u nu unieke ruimtelijke beperkingen heeft of een specifiek ontwerpthema in gedachten heeft, we kunnen op maat gemaakte oplossingen creëren die het potentieel van uw ruimte maximaliseren en uw persoonlijke stijl weerspiegelen.

Absoluut! We hebben expertise in het omgaan met zowel residentiële als commerciële interieurbouwprojecten. Of u nu uw huis, appartement, kantoor, restaurant of winkelruimte wilt renoveren, ons team heeft de vaardigheden en ervaring om projecten van verschillende omvang en complexiteit uit te voeren. We begrijpen de unieke eisen van elke omgeving en kunnen hoogwaardige resultaten leveren die aansluiten bij uw specifieke doelstellingen.

Het starten van uw interieurbouwproject is eenvoudig. U kunt beginnen door contact met ons op te nemen via de verstrekte contactgegevens op onze website. Ons team zal een eerste consult plannen om uw projectdoelen, budget en tijdschema te bespreken. We zullen met u samenwerken om een uitgebreid plan te ontwikkelen en u een gedetailleerd voorstel te bieden. Zodra het voorstel is goedgekeurd, zal ons team aan de slag gaan om uw visie tot leven te brengen, waarbij we streven naar een soepel en succesvol interieurbouwproces.

Goed advies en vakwerk op maat

Mooie kasten en meer opbergruimte, dát wilden wij. En dat kregen we bij Erixs Creatief Maatwerk. We kregen goed advies, vakwerk op maat en oplossingen waar we zelf niet aan gedacht hebben. Dit alles met een prettige communicatie en een afspraak is afspraak – mentaliteit. Super!

Vermeerkwartier
Bewoner amersfoort

Neem contact met
ons op

Bij Erixs.nl bieden we hoogwaardig interieurontwerp op maat. Ons ervaren team van professionals staat klaar om innovatieve oplossingen te bieden die uw interieur transformeren. Of u nu een complete make-over wilt, maatwerk meubels nodig heeft of een unieke leefomgeving wilt creëren, wij hebben de expertise om u te helpen slagen.

Naam