Meubels op maat laten maken

Als u er zeker van wilt zijn dat uw woning helemaal naar uw wensen wordt ingericht, zijn meubels op maat de perfecte oplossing. Met meubels op maat kunt u er zeker van zijn dat ieder meubelstuk de perfecte maat heeft. Zo kunt u uw woning praktisch inrichten en kunt u de ruimte dus optimaal benutten. Bovendien kunt u er met meubels op maat zeker van zijn dat ze qua uitstraling aan uw wensen voldoen en aansluiten op de rest van uw interieur. Wilt u maatwerk meubels laten maken, dan bent u bij Erixs Creatief Maatwerk aan het juiste adres. Wij zijn in staat om uw wensen om te zetten naar prachtige meubels waar u nog lang van kunt genieten.

Verschillende maatwerk meubels

Bij Erixs Creatief Maatwerk zijn we in staat om verschillende meubelstukken op maat te maken. Bent u op zoek naar een kledingkast, of heeft u liever een compleet nieuwe keuken op maat? De mogelijkheden zijn eindeloos! Zelfs voor een schuifdeur of inloopkast op maat kunt u bij ons terecht. Wilt u een specifiek meubelstuk op maat laten maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen doornemen.

Erixs Creatief Maatwerk verzorgt ook grotere projecten, zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten. Kijkt u hiervoor eens op de pagina Projecten.

We brengen uw wensen goed in kaart

Kiest u voor meubels op maat laten maken? Dan is het belangrijk dat de meubels ook echt helemaal naar wens zullen zijn. Bij Erixs Creatief Maatwerk zullen we uw wensen vooraf uitvoerig in kaart brengen, zodat u meer dan tevreden zult zijn met het eindresultaat. Heeft u nog geen goed beeld van hoe het meubelstuk er precies uit moet komen te zien? Kijk dan eens op de Inspiratie-pagina op onze website. Overigens staan wij ook voor u klaar om de mogelijkheden zelf eens met u door te nemen. Zo weet u precies wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Gemaakt door vakmensen met ervaring

Laat u uw meubels op maat maken door Erixs, dan worden uw meubels in elkaar gezet door ervaren vakmensen met passie voor het vak. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw kwaliteitsmeubelen ontvangt. De afwerking van de meubels is uitstekend, net als de levensduur van de maatwerk meubels. Niet voor niets hebben wij al veel particuliere en zakelijke klanten mogen helpen.

Aantrekkelijke prijzen

Dat maatwerk meubels niet duur hoeven te zijn bewijzen we bij Erixs Creatief Maatwerk. Wij werken met aantrekkelijke en transparante prijzen, waardoor onze maatwerk meubels een uitstekende keuze zijn. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zorgt ervoor dat u nog jarenlang van uw maatwerk meubels kunt genieten.

Contact

Heeft u vragen over meubels op maat laten maken? Wilt u meer informatie over onze meubels of wilt u de mogelijkheden eens goed met ons doornemen? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden uitgebreid met u door kunnen nemen. Bent u erover uit dat u uw maatwerk meubels door ons wilt laten verzorgen? Neemt u ook dan contact met ons op, zodat we kunnen beginnen om uw wensen in kaart te brengen.

NEEM CONTACT OP

Vraag een offerte aan