TOTAALPROJECTEN

Het inrichten van een woning of bedrijf is een hele klus. Waar moet u beginnen en ziet u niets over het hoofd? Wij denken graag met u mee en kunnen het totale project voor u verzorgen en uit handen nemen.

Totaalprojecten voor particulieren

Of u nu een nieuwbouwwoning heeft gekocht of een bestaande woning wilt aanpassen, voor de complete inrichting bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u wanden (ver)plaatsen, een nieuwe vloer leggen of het schilderwerk opfrissen? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Totaalprojecten voor bedrijven

Het interieur van uw bedrijf of winkel is uw visitekaartje. De kleur, vorm en indeling van de showroom, ontvangstruimte of het kantoor bepalen voor een groot deel de sfeer. Deze sfeer zorgt ervoor dat uw klanten en medewerkers zich op hun gemak voelen.

De juiste harmonie tussen ruimten en meubels zorgt voor het meest optimale effect. Vaak is het toevoegen of veranderen van meubels daarom een onderdeel van een ingrijpender restyling van ontvangst- of werkruimten. Wij verzorgen het complete project voor u. Dit begint bij het vertalen van uw idee├źn in ontwerpen en eindigt bij de realisatie en oplevering ervan.

Ook voor het plaatsen van wanden, het leggen van vloeren, het maken of verplaatsen van toiletgroepen of het opfrissen van het schilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

NEEM CONTACT OP

Vraag een offerte aan