Meubelmaker Amersfoort

Erixs creatief maatwerk

Als u in Google zoekt op meubelmaker Amersfoort, dan komt u ongetwijfeld snel terecht bij Erixs Creatief Maatwerk. Met onze website geven wij u een idee wat Erixs voor u zou kunnen betekenen. Wij maken allerlei meubels op maat voor particulieren, bedrijven en winkels en standbouwers.

Meubelmaker Amersfoort – een ervaren ambachtelijke meubelmaker in de buurt.

Erixs is gevestigd in Amersfoort. Bent u woonachtig in de omgeving van Amersfoort, of is uw bedrijf daar gevestigd? Maak dan een afspraak met Erixs Creatief Maatwerk.

Meubelmaker Amersfoort – een betrouwbare keuze

Omdat wij kwaliteit en betrouwbaarheid erg belangrijk vinden is Erixs Creatief Maatwerk aangesloten bij de Branche organisatie CBM (Centrale Bond van Meubelfabrikanten).

Meubelmaker Amersfoort – particulieren

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken, of nieuwe keukenkastjes, een dressoir of een wandmeubel? Wij maken het in elke gewenste afmeting en met een grote keuze aan materiaal. Lees de ervaringen van particuliere klanten van Erixs Creatief Maatwerk onder referenties.

Meubelmaker Amersfoort – bedrijven, winkels en standbouw

U kunt bij Erixs ook terecht om uw kantoor interieur te laten vervaardigen. Ook het interieur van uw winkel maken wij op maat. Stands of onderdelen daarvan maken wij in opdracht van standbouwers of standhouders.

Kortom, bij Meubelmaker Amersfoort denkt u voortaan aan Erixs Creatief Maatwerk!

NEEM CONTACT OP