1. Home
  2. Meubels op maat

Meubels op maat

Als u er zeker van wilt zijn dat uw woning helemaal naar uw wensen wordt ingericht, zijn meubels op maat de perfecte oplossing.

Als u er zeker van wilt zijn dat uw woning helemaal naar uw wensen wordt ingericht, zijn meubels op maat de perfecte oplossing. Met meubels op maat kunt u er zeker van zijn dat ieder meubelstuk de perfecte maat heeft. Zo kunt u uw woning praktisch inrichten en kunt u de ruimte dus optimaal benutten. Bovendien kunt u er met meubels op maat zeker van zijn dat ze qua uitstraling aan uw wensen voldoen en aansluiten op de rest van uw interieur. Wilt u maatwerk meubels laten maken, dan bent u bij Erixs Creatief Maatwerk aan het juiste adres. Wij zijn in staat om uw wensen om te zetten naar prachtige meubels waar u nog lang van kunt genieten.

Verschillende maatwerk meubels

Bij Erixs Creatief Maatwerk zijn we in staat om verschillende meubelstukken op maat te maken. Bent u op zoek naar een kledingkast, of heeft u liever een compleet nieuwe keuken op maat? De mogelijkheden zijn eindeloos! Zelfs voor een schuifdeur of inloopkast op maat kunt u bij ons terecht. Wilt u een specifiek meubelstuk op maat laten maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen doornemen.

Erixs Creatief Maatwerk verzorgt ook grotere projecten, zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten. Kijkt u hiervoor eens op de pagina Projecten.

Neem contact op

Neem contact op

Klaar om aan uw interieurreis te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met ons getalenteerde team van interieurontwerpers.

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Contact infomatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

Erixs Creatief Maatwerk
De Stuwdam 73 3815 KM Amersfoort

info@erixs.nl

We brengen uw wensen goed in kaart

Kiest u voor meubels op maat laten maken? Dan is het belangrijk dat de meubels ook echt helemaal naar wens zullen zijn. Bij Erixs Creatief Maatwerk zullen we uw wensen vooraf uitvoerig in kaart brengen, zodat u meer dan tevreden zult zijn met het eindresultaat. Heeft u nog geen goed beeld van hoe het meubelstuk er precies uit moet komen te zien? Kijk dan eens op de Inspiratie-pagina op onze website. Overigens staan wij ook voor u klaar om de mogelijkheden zelf eens met u door te nemen. Zo weet u precies wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Gemaakt door vakmensen met ervaring

Laat u uw meubels op maat maken door Erixs, dan worden uw meubels in elkaar gezet door ervaren vakmensen met passie voor het vak. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw kwaliteitsmeubelen ontvangt. De afwerking van de meubels is uitstekend, net als de levensduur van de maatwerk meubels. Niet voor niets hebben wij al veel particuliere en zakelijke klanten mogen helpen.

Aantrekkelijke prijzen

Dat maatwerk meubels niet duur hoeven te zijn bewijzen we bij Erixs Creatief Maatwerk. Wij werken met aantrekkelijke en transparante prijzen, waardoor onze maatwerk meubels een uitstekende keuze zijn. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zorgt ervoor dat u nog jarenlang van uw maatwerk meubels kunt genieten.

Contact

Heeft u vragen over meubels op maat laten maken? Wilt u meer informatie over onze meubels of wilt u de mogelijkheden eens goed met ons doornemen? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden uitgebreid met u door kunnen nemen. Bent u erover uit dat u uw maatwerk meubels door ons wilt laten verzorgen? Neemt u ook dan contact met ons op, zodat we kunnen beginnen om uw wensen in kaart te brengen.

Onze
projecten

Meubels op maat voor zowel particulier als zakelijk

Bij Erixs Creatief Maatwerk zijn we trots om ons meest recente project te presenteren: de renovatie van een luxe woonkamer. In dit project hebben we gestreefd naar het creëren van een harmonieuze oase van comfort en stijl, waar onze klant kan ontspannen en genieten van een verfijnde leefruimte.

Bekijk hieronder enkele foto’s van dit recente project om een beter beeld te krijgen van onze creatieve maatwerkoplossingen en vakmanschap. Klik op de knop hieronder om al onze recente projecten te bekijken en geïnspireerd te raken voor uw eigen renovatie- of maatwerkproject.

Wat wij bieden

Andere Maatwerk oplossingen

Kast op maat laten maken

Wilt u een kast op maat laten maken, dan is Erixs Creatief Maatwerk dé…

Interieurbouwer

Wilt u een interieur dat helemaal aansluit op uw wensen en op uw woning?

Wandkast op maat

Een maatwerk wandkast is ideaal voor in de woonkamer. Kiest u voor

F.A.Q.

Ons interieurbouwbedrijf biedt een breed scala aan diensten om ruimtes te creëren die aansluiten bij uw behoeften en voorkeuren. We zijn gespecialiseerd in interieurontwerp, verbouwing, renovaties en maatwerkinstallaties. Of u nu hulp nodig heeft bij residentiële of commerciële projecten, we kunnen uw ruimte transformeren tot een plek die uw stijl weerspiegelt en uw leef- of werkomgeving verbetert.

Interieurbouw speelt een cruciale rol bij het optimaliseren van de functionaliteit, esthetiek en comfort van uw leef- of werkomgeving. Door middel van interieurbouw kunnen we functionele indelingen creëren, opslagoplossingen optimaliseren, verlichting en akoestiek verbeteren, en het algehele ontwerp esthetisch versterken. Deze verbeteringen kunnen uw dagelijkse leefervaring aanzienlijk verbeteren, de productiviteit op uw werkplek verhogen en een omgeving creëren waarin u zich echt thuis voelt.

Ja, we zijn gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte interieuroplossingen die voldoen aan uw specifieke eisen en ontwerpwensen. Ons team van ervaren ontwerpers en vakmensen werkt nauw met u samen om uw visie te begrijpen en deze om te zetten in werkelijkheid. Of u nu unieke ruimtelijke beperkingen heeft of een specifiek ontwerpthema in gedachten heeft, we kunnen op maat gemaakte oplossingen creëren die het potentieel van uw ruimte maximaliseren en uw persoonlijke stijl weerspiegelen.

Absoluut! We hebben expertise in het omgaan met zowel residentiële als commerciële interieurbouwprojecten. Of u nu uw huis, appartement, kantoor, restaurant of winkelruimte wilt renoveren, ons team heeft de vaardigheden en ervaring om projecten van verschillende omvang en complexiteit uit te voeren. We begrijpen de unieke eisen van elke omgeving en kunnen hoogwaardige resultaten leveren die aansluiten bij uw specifieke doelstellingen.

Het starten van uw interieurbouwproject is eenvoudig. U kunt beginnen door contact met ons op te nemen via de verstrekte contactgegevens op onze website. Ons team zal een eerste consult plannen om uw projectdoelen, budget en tijdschema te bespreken. We zullen met u samenwerken om een uitgebreid plan te ontwikkelen en u een gedetailleerd voorstel te bieden. Zodra het voorstel is goedgekeurd, zal ons team aan de slag gaan om uw visie tot leven te brengen, waarbij we streven naar een soepel en succesvol interieurbouwproces.

Goed advies en vakwerk op maat

Mooie kasten en meer opbergruimte, dát wilden wij. En dat kregen we bij Erixs Creatief Maatwerk. We kregen goed advies, vakwerk op maat en oplossingen waar we zelf niet aan gedacht hebben. Dit alles met een prettige communicatie en een afspraak is afspraak – mentaliteit. Super!

Vermeerkwartier
Bewoner amersfoort

Neem contact met
ons op

Bij Erixs.nl bieden we hoogwaardig interieurontwerp op maat. Ons ervaren team van professionals staat klaar om innovatieve oplossingen te bieden die uw interieur transformeren. Of u nu een complete make-over wilt, maatwerk meubels nodig heeft of een unieke leefomgeving wilt creëren, wij hebben de expertise om u te helpen slagen.

Naam