ARCHITECTUURGUIDE: NIEUWBOUW DE LICHTENBERG EN VATHORST

Architectuurguide is een inspiratieboek voor zelfbouwers. De toekomstige eigenaars van de kavels op de locaties De Lichtenberg en Vathorst De Laak, Waterdorp en Laakse Tuinen in Amersfoort krijgen deze guide in hun bezit. Hier staan een groot aantal aanbieders in en uiteraard ook Erixs Creatief Maatwerk!

Nieuwbouw De Lichtenberg

Een vrije kavel gekocht op de locatie De Lichtenberg en dan? Met het bouwen van een huis kom je voor vele vragen te staan. Niet alleen hoe de buitenkant eruit moet komen te zien, maar ook binnen wil je er een mooi geheel van maken. Bij welke bedrijven kan je aankloppen in de regio Amersfoort? De Architectuurguide laat je een weg vinden door een oerwoud van aanbieders. Erixs Creatief Maatwerk is trots om een van die aanbieders te zijn onder het kopje Interieurarchitectuur.

Advertentie Architectuurguide

Hoe komt zo’n advertentie tot stand? Je wilt er graag uitspringen en laten zien wat je kan. Met mooie foto’s laat je al zien wat voor maatwerk producten je kan maken. Met een goed verhaal erbij gaan de afbeeldingen meer spreken. Wat zijn de belangrijkste kenmerken van Erixs Creatief Maatwerk die we over willen brengen? Het belangrijkste is dat we een klik hebben met de opdrachtgever. Zo kunnen we meedenken en aan de hand van de wensen een gebruiksvriendelijk ontwerp maken wat vooral een echte eyecatcher is. Graag brengen we een eigen twist aan in een ontwerp van een maatwerk meubel. We beperken ons niet tot de standaard maten, maar onze uitgangspunten zijn de maten van een ruimte.

Erixs Creatief Maatwerk

Een eigen twist in een ontwerp aanbrengen, vinden wij eigenlijk nog het leukst. Wij gebruiken graag verschillende materialen in een product, zodat een meubel zijn eigen uitstraling krijgt. Het kan ook zorgen voor een goede match voor een stoer of juist strak en modern meubel. Het gaat om het totaalplaatje. Als onze meubels het interieur tot een mooi geheel maken, zijn we daar heel trots op!