Laakse Tuinen

In vathorst komt er een nieuwe woonwijk: De Laakse Tuinen. De woningen gaan in mei in de verkoop. Via het plattegrond op hun website kan je zien hoe dit gebied wordt ingedeeld en wat voor woningen er komen te staan. Met behulp van mooie tekeningen kunt u al heerlijk dagdromen over uw eventuele nieuwe woning. Als u eenmaal uw woning heeft aangekocht, komt u voor de volgende uitdaging te staan: de inrichting!

Woning Laakse Tuinen

Inrichten van een huis is voor de meeste mensen een feestje! Met sfeerimpressies via Pinterest of andere woonsites komt u al een heel eind. Alleen met een bepaalde woonstijl, meubels, accessoires en kleuren kom je er niet alleen. Er moet ook nagedacht worden over de indeling van het huis. Hoe richt u het zo in dat de ruimtes optimaal benut wordt, zonder dat het overdadig overkomt? Gelukkig kan Erixs Creatief Maatwerk hierbij helpen. Ons team denkt graag met u mee aan de hand van uw woonwensen.

Advies maatwerk interieur

Hoe eerder we betrokken raken bij de bouw, des te beter. In een vroeg stadium van de bouw kunnen er nog wijzigingen worden aangebracht. Denk bijvoorbeeld aan stopcontacten, leidingwerk, draairichting van een deur, plaatsing vloerverwarmingsunit en ketel. Dit alles lijkt niet belangrijk. Maar dit kan het worden doordat er een bepaald meubel niet geplaatst kan worden. Erixs kan u hier op tijd in adviseren, zodat u een hoop ellende wordt bespaard.

Maatwerk meubels

Erixs Creatief Maatwerk is gespecialiseerd in maatwerk meubels. Denkt u o.a. aan kasten, keukens, dressoirs, haard-tv meubels en tafels. Ons uitganspunt zijn de maten van de ruimtes in uw huis en niet de standaardmaten die u in de woonwinkels vind. De meubels zijn in elke afmeting, materiaal en kleur te verkrijgen. Aan de hand van uw wensen maken wij een ontwerp dat vooral een echte eyecatcher is. Wij schuwen het niet om verschillende materialen in een product toe te passen om zo tot een verbluffend resultaat te komen. Erixs gaat voor het ultieme maatwerk meubel met een eigen twist!