Nieuwbouwproject Amersfoort Buyten

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwbouwwoning in Amersfoort Buyten! Spannende tijden breken aan. U heeft gekozen voor een huis waar het uiterlijk al van vaststaat. Dus het enige waar u aan hoeft te denken is de inrichting. Dat klinkt eenvoudig, maar daar gaat toch de nodige tijd inzitten. De nodige beslissingen moeten worden gemaakt om van uw huis een thuis te maken.

Advies op maat voor uw nieuwbouwwoning in Amersfoort Buyten

Misschien heeft u een interieuradviseur/architect in de arm genomen. Of bent u zelf aan de slag gegaan door foto impressies te verzamelen op Pinterest. Of ziet u juist door de bomen het bos niet meer? In elk geval staat Erixs Creatief Maatwerk voor u klaar! Wij gaan aan de slag met uw interieurplan en werken deze verder uit. Ons team adviseert u over materiaal, gebruik, comfort en kleur. Ook als u totaal geen idee heeft, helpen wij u graag om een mooi interieur neer te zetten.

Betrokkenheid tijdens de bouw

Het is heel fijn om in een vroeg stadium betrokken te zijn bij de bouw. Niet alleen voor de nieuwbouw in Amersfoort Buyten, maar dat geldt voor alle nieuwbouwprojecten. In deze fase kunnen er nog aanpassingen gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan het leidingwerk en afvoer voor een keuken, de draairichting van een deur, komt de vloerverwarmingsunit gunstig uit, kan er nog een deur of muur omgezet worden. Dit alles kan heel bepalend zijn voor de grootte en functionaliteit van een maatwerk kast, keuken, haardmeubel of tv-meubel.

Maatwerk meubels

Erixs Creatief Maatwerk beperkt zich niet tot de standaardmaten, maar maakt maatwerk meubels die aangepast zijn aan de mogelijkheden van een woning. De maten van een ruimte zijn ons uitgangspunt. Wij vinden het een leuke uitdaging om gezamenlijk een eigentijds ontwerp te realiseren. En maken graag gebruik van verschillende materialen om zo tot een verbluffend resultaat te komen. Het gaat ons om het totaalplaatje. Als een huis in een bepaalde stijl wordt ingericht, willen wij daar heel graag een mooi geheel van maken zodat de bewoners en wij daar trots op zijn!