1. Home
  2. Over ons

Over ons

“Mooie dingen maken en creatieve oplossingen bedenken, daar houd ik van. Het werken met hout en het ondernemerschap zijn me met de paplepel ingegoten. Als kind was ik altijd te vinden op het terrein van de houthandel en zagerij van Van Dijk in Laren. Dit bedrijf was van mijn grootouders. Mijn vader, Koos van Dijk, leerde me daar de fijne kneepjes van het vak. In onze familie ben ik inmiddels de vijfde generatie, die in ‘het hout zit’. Ik heb me gespecialiseerd in de interieurbouw en startte in 2003 met Erixs Creatief Maatwerk.”

Wijze les over werken met hout

“Mijn vader leerde me dat je door hard te werken en uitdagingen durft aan te gaan bijzondere dingen kunt maken en veel kan bereiken. En zo is het ook. Ik vind het leuk om met klanten mee te denken over bijvoorbeeld de indeling van een ruimte, het materiaal, de akoestiek, de kleuren en het comfort. Het komt regelmatig voor dat ik een opdrachtgever verras met een maatwerkoplossing, doordat ik er een eigen twist aan heb gegeven.

Interieurbouw voor woning en bedrijf

“Erixs Creatief Maatwerk is de afgelopen jaren flink gegroeid. Intussen heb ik een team mensen om me heen verzameld, dat met net zoveel enthousiasme en bedrevenheid werkt als ikzelf. Samen ontwerpen en realiseren we interieurs voor woonhuizen en bedrijfspanden, die echt passen bij de wensen van de klant.

Wij vertalen persoonlijke interieurwensen met alle plezier in meubels op maat. Qua interieurbouw is geen uitdaging ons te groot. Neem gerust contact op.”

Erik van Dijk
Eigenaar Erixs Creatief Maatwerk

Neem contact op

Neem contact op

Klaar om aan uw interieurreis te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met ons getalenteerde team van interieurontwerpers.

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Contact infomatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

Erixs Creatief Maatwerk
De Stuwdam 73 3815 KM Amersfoort

info@erixs.nl