Erixs kantoorinrichting

HOTEL LOBBY IJSLAND

Via een bestaande klant kreeg Erixs een mooie opdracht om een lobby van een hotel aan te kleden met maatwerk inrichting. Een architect had het ontwerp gemaakt met als inspiratiebron het IJslandse landschap. Wij mochten alles produceren, monteren en tot een mooi geheel maken.

Visitekaartje

Elk bedrijf wil zich graag onderscheiden van zijn concurrenten. Dat geldt zeker voor een hotel. Iedere gast moet het gevoel krijgen in een uniek hotel binnen te stappen. De entree en de balie horen uitnodigend zijn, ze zijn tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf. Uw stijl en service dienen terug te komen in het interieur. Kleur, vorm en een goede indeling zijn belangrijke factoren. Als de gasten binnenlopen, wilt u dat ze zich op hun gemak voelen en het liefst in het hotel blijven.

Maatwerk interieur

Voor Hotel Black Pearl hebben wij verschillende maatwerk meubels geproduceerd. Zo hebben wij een balie met achterwand gemaakt. De stijl van deze balie is doorgetrokken naar de naastgelegen pantry. In dezelfde ruimte kunnen gasten even plaatsnemen als ze moeten wachten. De zwarte lederen bank die aan de muur bevestigd is en de bijbehorende salontafel zijn gemaakt door Erixs. Voor de computerruimte hebben we ervoor gekozen om een knalkleur in te brengen. De oranje bank steekt goed af tegen het witte maatwerk meubilair. Het resultaat: een strak en modern geheel.