MAATWERK INBOUWKAST

De bewoners van een karakteristieke 2 onder 1 kap, gelegen in het Bergkwartier te Amersfoort, hadden verbouwplannen. Ze wilden graag de zolder omtoveren tot een master bedroom. Maar met een zolder heb je te maken met het aflopen van het dak. Een standaard kast kan je hier niet makkelijk kwijt. Nog maar te zwijgen over de ruimte die niet optimaal benut word. Een maatwerk kast biedt hier een oplossing! Via het internet kwamen ze bij Erixs Creatief Maatwerk terecht.

Na de maatvoering en bouwtekening te hebben gekregen, zijn we aan de slag gegaan met het ontwerp. De bewoners hadden bepaalde wensen voor de indeling van de kast. Zo is er een hang- en leggedeelte, lades maar ook ruimte voor opbergdozen gerealiseerd. De kast is uitgevoerd in wit melamine, waarvan de deuren in een zijdeglas witte kleur is gespoten. Er zijn vulstroken om de kast heen geplaatst, zodat het geheel netjes aansluit op het plafond en de muur.

Het resultaat een mooie inbouwkast met heel veel opbergruimte. Het geheel sluit aan bij de rest van de slaapkamer, waar de bewoners zich rustig kunnen terugtrekken voor rust.

TERUG NAAR OVERZICHT