MAATWERK MEUBELS VATHORST – WATERDORP

Een vrije kavel gelegen in Amersfoort Vathorst Waterdorp. De bewoners aan de Baak van Terneuzen kregen de mooie gelegenheid om op hun kavel een nieuw huis te laten bouwen. Ze namen een architect in de arm om hen te begeleiden naar hun droomhuis. Want naast een mooi fraai huis aan de buitenkant, maakt het interieur binnen in huis het tot een thuis.

Nieuwbouw Vathorst Waterdorp

Bij een nieuw te bouwen huis kan je niet vroeg genoeg beginnen om ook de interieurmaker bij de bouw te betrekken. Voor alle partijen is het fijn om te weten wie het aanspreekpunt is en zodoende goed contact te hebben tijdens de bouw. Dat was ook het geval met dit project. Door goede communicatie met de aannemer en de bouwmensen eromheen, konden we goede afspraken maken en op tijd monteren!

Vindbaarheid

Door de beste reclame die je kan krijgen als bedrijf, zijn de bewoners via via bij Erixs Creatief Maatwerk terecht gekomen. Door een vrijblijvend gesprek aan te gaan, konden zij zien hoe wij te werk gaan. En op onze beurt lieten wij zien hoe we ze konden ondersteunen met de keuzes waar zij voor stonden.

Maatwerk Keuken

De maatwerk keuken is ontworpen door de architect, deze is in grote lijnen ook uitgevoerd. Maar Erixs zou Erixs niet zijn als we niet dieper in het ontwerp zouden gaan kijken. Zo hebben we wat aanpassingen gemaakt betreffende maatvoering van de keuken, breedte looppad tussen achterwand kast en eiland, plinten rondom de keuken en de nodige luchtroosters. Naast de praktische zaken hebben we ze ook geadviseerd over andere aspecten in de keuken. Zo hebben we ze geholpen met het kiezen van het materiaal en eigentijdse zwarte grepen laten aanmeten. Het resultaat: een hoogglans wit gespoten maatwerk keuken met keramisch werkblad en verlaagd tussenplafond. Om de keuken wat speelse elementen mee te geven zijn de bar en schappen van eiken fineer gemaakt.

Tv-meubel

Het tv-meubel grenst aan de haard en dus is van belang dat het als een geheel wordt gezien. Dit zwevende meubel is gemaakt van melanine. Het materiaal heeft een grijze doorleefde houten look, wat heel warm overkomt. Het midden front is, in overleg met de bewoners, voorzien van speakerdoek. Dit zodat men met de afstandsbediening de apparatuur kan regelen. Leuk detail, in de nissen is hetzelfde materiaal voor de schappen gebruikt als van het tv-meubel.

Erixs Creatief Maatwerk

Eind 2017 werd dit project gestart en in september 2018 werd deze afgerond. Door de goede communicatie met de opdrachtgevers en de bouwmensen verliep alles voorspoedig. Een voorbeeld waarvan we hopen dat er nog vele zullen volgen. We zijn trots dat we een steentje hebben mogen bijdragen aan dit maatwerk interieur wat dit huis tot een prachtig geheel maakt.

TERUG NAAR OVERZICHT