NIEUWBOUWWONING IN BLOEIDAAL AMERSFOORT

Een royale kavel aan De Belschuur in Bloeidaal , aan de rand van Amersfoort, nabij Hoevelaken. Deze kavel ligt tussen natuurgebied Bloeidaal en bedrijventerrein de Wieken in Amersfoort. Op de overgang van de stad naar het natuurgebied. Op steenworp afstand van Erixs Creatief Maatwerk. Mooi project zo dicht bij huis.

Zwevende schappen en kasten

In deze prachtige nieuwbouwhuis mochten wij in de 2 nissen van de woonkamer 2 maatwerk kasten en 6 schappen maken. In de eerste nis werden er 4 zwevende schappen opgehangen. Met zwevend bedoelen we dat je geen plankendragers ziet. Onder deze schappen werd een, eveneens, zwevend kastje met 2 deuren gemonteerd. In de tweede nis werden er 2 zwevende schappen en een tv-meubel geplaatst. Dit alles gemaakt in eiken fineer. Het resultaat een sfeervol geheel met geen uit stekende meubels.

Schappen bekleed met skai

In de keuken waren ook 2 nissen waar schappen moesten komen. De bewoners wilden in eerste instantie de schappen ook van eiken fineer laten maken. Dit zodat het een geheel zou vormen met de nissen in de woonkamer. Maar op ons advies durfde ze het toch aan om voor een gewaagdere keuze te gaan, namelijk de schappen laten bekleden met skai. Skai is een kunststof, maar heeft de looks van leer. In combinatie met het gestorte werkblad en houten melanine fronten, kreeg de keuken een stoere uitstraling.

Erixs Creatief Maatwerk

Ook met dit project hadden we een goede communicatie met de bewoners. Ze stonden open voor ons advies en idee├źn. Heel erg leuk om te horen dat na de plaatsing het boven verwachting heeft uitgepakt.