Schuifdeur op maat laten maken

Een schuifdeur op maat in de woonkamer kan er prachtig uitzien! Niet voor niets zien we steeds meer woonkamers die voorzien zijn van een schuifdeur. Een schuifdeur is ook nog eens erg gemakkelijk in gebruik! Het is niet langer mogelijk om de deur per ongeluk net iets te hard dicht te slaan. Doordat de deur langs de muur opschuift hoeft u bovendien geen rekening te houden met een openslaande deur. Schuifdeuren zijn er in verschillende uitvoeringen en zijn zowel mooi als praktisch. Genoeg redenen dus om een maatwerk schuifdeur te bestellen! Wilt u een schuifdeur op maat laten maken? Dan bent u bij Erixs Creatief Maatwerk aan het juiste adres.

Waarom een schuifdeur op maat?

Een schuifdeur moet doorgaans op maat gemaakt worden. De lengte van de rails waar de deur overheen schuift zal per woning namelijk verschillen. Maatwerk meubels zorgen er bovendien voor dat u meubels naadloos op de ruimte, en op elkaar, aansluiten. Het kan moeilijk zijn om in de woonwinkel een deur te vinden die perfect aansluit op uw wensen. Laat u een meubelstuk op maat maken, dan wordt de deur op basis van uw wensen gemaakt. U krijgt zo een maatwerk schuifdeur die perfect bij u past. Voor maatwerk kiezen is dus absoluut geen gek idee! Voor maatwerk hoeft u overigens niet per se de hoofdprijs te betalen, dat bewijzen we bij Erixs Creatief Maatwerk.

Een schuifdeur op maat laten maken door Erixs

Een maatwerk schuifdeur laten maken? Dat laat u het best aan ons over! Bij Erixs Creatief Maatwerk zullen we eerst de mogelijkheden uitgebreid met u doornemen, zodat we uw wensen goed op papier kunnen zetten. Vervolgens zullen onze vakmensen beginnen om uw deur op maat te maken. Doordat ieder meubelstuk op maat bij Erixs Creatief Maatwerk door gepassioneerde vakmensen in elkaar wordt gezet, kunt u altijd een prachtig resultaat verwachten. Kiest u voor een schuifdeur op maat laten maken door Erixs, dan krijgt u dus een schuifdeur die aan uw persoonlijk wensen voldoet. Wij leveren altijd kwaliteitsmeubels en u kunt dus nog een lange tijd genieten van uw nieuwe deur.

Nog meer maatwerk nodig?

Een schuifdeur op maat is slechts één van onze specialismen. Wilt u dat de inrichting van uw woning helemaal klopt? Dan is het niet onverstandig om de woning van nog meer maatwerk meubels te voorzien! Bij Erixs Creatief Maatwerk kunnen we ook kasten en zelfs complete keukens op maat maken. Bovendien verzorgen we ook grotere projecten waarbij nog veel meer maatwerk komt kijken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens naar de pagina’s Inspiratie en Projecten op deze website!

Neem gerust contact met ons op

Wilt u meer weten over een schuifdeur op maat laten maken? Of weet u voldoende en wilt u een maatwerk schuifdeur bestellen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij nemen de mogelijkheden graag nog eens met u door. Zo kunt u er zeker van zijn dat u straks een prachtige maatwerk schuifdeur in uw woning heeft staan!

NEEM CONTACT OP

Vraag een offerte aan