Totaalproject interieur2018-11-30T14:10:01+00:00
Erixs totaalproject interieur

Totaalproject interieur

Erixs creatief maatwerk

Het inrichten van een woning of bedrijfspand is een hele klus. Waar moet u beginnen en ziet u niets over het hoofd? Erixs denkt graag met u mee en kan het totaalproject voor uw interieur volledig verzorgen en uit handen nemen.

Interieur totaalproject voor particulieren

Of u nu een nieuwbouwwoning heeft gekocht of een bestaande woning wilt aanpassen, voor de complete inrichting bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u wanden (ver)plaatsen, een nieuwe vloer leggen of het schilderwerk opfrissen? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Totaalproject interieur voor bedrijfspand

Het interieur van uw bedrijf of winkel is uw visitekaartje. De kleur, vorm en indeling van de showroom, ontvangstruimte of het kantoor bepalen voor een groot deel de sfeer. Deze sfeer zorgt ervoor dat uw klanten en medewerkers zich op hun gemak voelen.

De juiste harmonie tussen ruimten en meubels zorgt voor het meest optimale effect. Vaak is het toevoegen of veranderen van meubels daarom een onderdeel van een ingrijpender restyling van ontvangst- of werkruimten. Wij verzorgen het interieur totaalproject voor u. Dit begint bij het vertalen van uw ideeën in ontwerpen en eindigt bij de realisatie en oplevering ervan.

Ook voor het plaatsen van wanden, het leggen van vloeren, het maken of verplaatsen van toiletgroepen of het opfrissen van het schilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Maatwerkoplossingen door Erixs

Erjxs is gespecialiseerd in het maken van meubels op maat, zowel voor particuliere woningen als zakelijke panden. We vertalen uw ideeën en wensen naar een passend ontwerp.

Wij verzorgen totaalprojecten op maat met gebruik van professionele, hoogwaardige machines en kwalitatief goede materialen. Erixs staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit. Bekijk ook vooral eens onze projecten.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

NEEM CONTACT OP