1. Home
  2. Tv wandkast op maat

TV wandkast op maat

Geef uw woonkamer een persoonlijke touch met onze op maat gemaakte tv wandkasten die perfect bij uw interieur passen.

Bij Eixs Creatief Maatwerk zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van op maat gemaakte tv wandkasten die perfect passen bij uw interieur. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij experts in het leveren van gepersonaliseerde oplossingen voor al uw tv meubel op maat behoeften. Onze toegewijde vakmensen gebruiken hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om duurzame tv wandkasten op maat te creëren die de tand des tijds doorstaan. Of u nu een moderne of klassieke stijl wenst, wij kunnen aan al uw unieke voorkeuren voldoen.

Laat ons uw ideeën omzetten in een prachtige tv wandkast en maak uw woonruimte compleet! Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw droom tv wandkast op maat werkelijkheid worden!

Neem contact op

Neem contact op

Klaar om aan uw interieurreis te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met ons getalenteerde team van interieurontwerpers.

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Contact infomatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

Erixs Creatief Maatwerk
De Stuwdam 73 3815 KM Amersfoort

info@erixs.nl

Unieke op maat gemaakte tv wandkasten voor uw perfecte interieur

Onze tv wandkasten op maat zijn meer dan alleen functionele meubelstukken; ze zijn statementstukken die uw persoonlijkheid en stijl weerspiegelen. Elk huis is anders, en daarom bieden we een breed scala aan ontwerpen, afwerkingen en materialen om uw droom tv meubel werkelijkheid te maken. Onze ervaren ontwerpers werken nauw met u samen om aan al uw wensen te voldoen, of u nu een moderne, strakke look wilt of juist een rustieke charme verkiest.

Heeft u nog niet zo een goed beeld van wat u wilt? Kijkt u dan eens op de Inspiratie-pagina op de website. Daar vindt u talloze foto’s om inspiratie op te doen voor uw eigen op maat gemaakte tv wandmeubel. Mocht u er nog steeds niet uitkomen, maakt u zich dan geen zorgen. We staan klaar om met u in gesprek te gaan en u verschillende mogelijkheden voor te leggen wat betreft uw unieke tv wandkast op maat.

Op maat gemaakte tv wandkast afgestemd op uw entertainment behoeften

Het proces begint met een grondige consultatie waarin we uw visie bespreken en alle noodzakelijke metingen verzamelen. Met behulp van deze informatie zullen onze getalenteerde ontwerpers gedetailleerde plannen maken voor uw op maat gemaakte tv wandkast. We houden rekening met elk aspect, zoals kabelbeheer, opbergoplossingen en geïntegreerde verlichting. Onze vakbekwame ambachtslieden hebben oog voor design en zorgen ervoor dat elk element van uw tv wandkast op maat met precisie wordt vervaardigd.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van grotere projecten voor zowel voor particuliere als zakelijke klanten, waarbij we het complete interieur onder handen kunnen nemen.
Bent u benieuwd naar deze projecten? Kijkt u dan eens op de Projecten-pagina.

Kwaliteit zonder compromissen in onze op maat gemaakte tv wandkasten

Bij Eixs Creatief Maatwerk streven we naar uitzonderlijke kwaliteit zonder compromissen. Ongeacht uw stijlvoorkeuren, kunt u vertrouwen op een op maat gemaakt tv wandmeubel dat voor vele jaren meegaat. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen die zijn gebouwd om lang mee te gaan en bieden een breed scala aan ontwerpmogelijkheden en afwerkingen om uw stijl en smaak te weerspiegelen.

Vakmanschap in op maat gemaakte tv wandkasten

Stel u voor hoe uw visie eruitziet voor een uniek en gepersonaliseerd ontwerp, en laat ons het omzetten in een verbluffende werkelijkheid. Onze vakbekwame ambachtslieden hebben jarenlange ervaring in het verfijnen van hun vaardigheden en streven ernaar om producten van de hoogste kwaliteit te leveren. Of het nu gaat om een strak modern ontwerp of een meer traditionele uitstraling, wij kunnen uw visie tot leven brengen met ongeëvenaard vakmanschap.

Jouw visie, ons ontwerp

Laat ons uw woonkamer transformeren met een op maat gemaakt tv wandmeubel dat niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw huis is. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden gedurende het hele proces, van ontwerpconsultatie tot installatie. We luisteren naar uw ideeën, voorkeuren en budgetbeperkingen, zodat we een tv wandkast op maat kunnen creëren die uw persoonlijke stijl weerspiegelt

Contact opnemen voor uw tv wandkast op maat

Aarzel niet langer en geef uw tv-kijkervaring een upgrade met onze op maat gemaakte tv wandkasten. Bij Eixs Creatief Maatwerk zijn we gespecialiseerd in het creëren van unieke tv wandkasten op maat die perfect passen bij uw interieur en voldoen aan al uw behoeften. Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche weten we precies wat er nodig is om een functionele en esthetisch aantrekkelijke werkruimte te creëren.
Transformeer uw tv-kijkervaring naar een ware belevenis met onze op maat gemaakte tv wandkasten – stijlvol, functioneel en precies afgestemd op uw wensen! Aarzel niet langer, neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de magie van Eixs Creatief Maatwerk. Uw droom tv wandkast is binnen handbereik, slechts een telefoontje verwijderd!

Onze
projecten

Meubels op maat voor zowel particulier als zakelijk

Bij Erixs Creatief Maatwerk zijn we trots om ons meest recente project te presenteren: de renovatie van een luxe woonkamer. In dit project hebben we gestreefd naar het creëren van een harmonieuze oase van comfort en stijl, waar onze klant kan ontspannen en genieten van een verfijnde leefruimte.

Bekijk hieronder enkele foto’s van dit recente project om een beter beeld te krijgen van onze creatieve maatwerkoplossingen en vakmanschap. Klik op de knop hieronder om al onze recente projecten te bekijken en geïnspireerd te raken voor uw eigen renovatie- of maatwerkproject.

Wat wij bieden

Andere Maatwerk oplossingen

Kast op maat laten maken

Wilt u een kast op maat laten maken, dan is Erixs Creatief Maatwerk dé…

Interieurbouwer

Wilt u een interieur dat helemaal aansluit op uw wensen en op uw woning?

Keuken op maat

Een keuken op maat laten maken kunt u het best overlaten aan een…

F.A.Q.

Ons interieurbouwbedrijf biedt een breed scala aan diensten om ruimtes te creëren die aansluiten bij uw behoeften en voorkeuren. We zijn gespecialiseerd in interieurontwerp, verbouwing, renovaties en maatwerkinstallaties. Of u nu hulp nodig heeft bij residentiële of commerciële projecten, we kunnen uw ruimte transformeren tot een plek die uw stijl weerspiegelt en uw leef- of werkomgeving verbetert.

Interieurbouw speelt een cruciale rol bij het optimaliseren van de functionaliteit, esthetiek en comfort van uw leef- of werkomgeving. Door middel van interieurbouw kunnen we functionele indelingen creëren, opslagoplossingen optimaliseren, verlichting en akoestiek verbeteren, en het algehele ontwerp esthetisch versterken. Deze verbeteringen kunnen uw dagelijkse leefervaring aanzienlijk verbeteren, de productiviteit op uw werkplek verhogen en een omgeving creëren waarin u zich echt thuis voelt.

Ja, we zijn gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte interieuroplossingen die voldoen aan uw specifieke eisen en ontwerpwensen. Ons team van ervaren ontwerpers en vakmensen werkt nauw met u samen om uw visie te begrijpen en deze om te zetten in werkelijkheid. Of u nu unieke ruimtelijke beperkingen heeft of een specifiek ontwerpthema in gedachten heeft, we kunnen op maat gemaakte oplossingen creëren die het potentieel van uw ruimte maximaliseren en uw persoonlijke stijl weerspiegelen.

Absoluut! We hebben expertise in het omgaan met zowel residentiële als commerciële interieurbouwprojecten. Of u nu uw huis, appartement, kantoor, restaurant of winkelruimte wilt renoveren, ons team heeft de vaardigheden en ervaring om projecten van verschillende omvang en complexiteit uit te voeren. We begrijpen de unieke eisen van elke omgeving en kunnen hoogwaardige resultaten leveren die aansluiten bij uw specifieke doelstellingen.

Het starten van uw interieurbouwproject is eenvoudig. U kunt beginnen door contact met ons op te nemen via de verstrekte contactgegevens op onze website. Ons team zal een eerste consult plannen om uw projectdoelen, budget en tijdschema te bespreken. We zullen met u samenwerken om een uitgebreid plan te ontwikkelen en u een gedetailleerd voorstel te bieden. Zodra het voorstel is goedgekeurd, zal ons team aan de slag gaan om uw visie tot leven te brengen, waarbij we streven naar een soepel en succesvol interieurbouwproces.

Goed advies en vakwerk op maat

Mooie kasten en meer opbergruimte, dát wilden wij. En dat kregen we bij Erixs Creatief Maatwerk. We kregen goed advies, vakwerk op maat en oplossingen waar we zelf niet aan gedacht hebben. Dit alles met een prettige communicatie en een afspraak is afspraak – mentaliteit. Super!

Vermeerkwartier
Bewoner amersfoort

Neem contact met
ons op

Bij Erixs.nl bieden we hoogwaardig interieurontwerp op maat. Ons ervaren team van professionals staat klaar om innovatieve oplossingen te bieden die uw interieur transformeren. Of u nu een complete make-over wilt, maatwerk meubels nodig heeft of een unieke leefomgeving wilt creëren, wij hebben de expertise om u te helpen slagen.

Naam