Wandkast op maat

Een maatwerk wandkast is ideaal voor in de woonkamer. Kiest u voor maatwerk, dan zal de kast nooit misstaan. Omdat een wandkast op de wand gemonteerd wordt, neemt de kast vrij weinig ruimte in beslag. Ook als u weinig ruimte heeft, kan een wandkast op maat dus een goed idee zijn. Overigens staat de maatwerk wandkast ook goed in een ruimere kamer en is dit type kast dus geschikt voor vrijwel iedere woning. De wandkast kan gebruikt worden om kleine accessoires in op te bergen, maar kan bijvoorbeeld ook dienst doen als boekenkast. Er zijn dus veel goede redenen om een wandkast op maat te laten maken! Kiest u voor maatwerk, dan is de kast precies ruim genoeg en sluit hij perfect aan op je woning.

Een maatwerk wandkast bestellen bij Erixs

Voor maatwerk meubels, en dus ook voor een maatwerk wandkast, bent u bij Erixs aan het juiste adres. Onze vakmensen hebben stuk voor stuk veel ervaring en passie voor het vak. Daardoor kunnen onze klanten altijd weer op een prachtig eindresultaat rekenen. Wij hebben al veel wandkasten in elkaar mogen zetten. Bestelt u een maatwerk wandkast bij ons, dan betaalt u nooit de hoofdprijs. Dat meubels op maat niet duur hoeven te zijn, bewijzen we bij Erixs Creatief Maatwerk. Kiest u ervoor om bij ons te bestellen? Dan zullen we de mogelijkheden goed met u doornemen en zullen we uw wensen nauwkeurig op papier zetten. Zo kunnen we uw wensen het best vertalen naar een prachtig eindresultaat.

Heeft u nog niet zo een goed beeld van wat u wilt? Kijkt u dan eens op de Inspiratie-pagina op de website. Daar vindt u voldoende foto’s om inspiratie op te doen voor uw eigen wandkast. Komt u er nog niet helemaal uit? Maakt u zich ook dan geen zorgen, wij gaan graag met u in gesprek om u een aantal mogelijkheden voor te leggen voor wat de maatwerk wandkast betreft.

Heeft u naast een wandkast op maat meer maatwerk meubels nodig?

Voor een wandkast op maat laten maken bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn we echter ook in staat om nog veel meer maatwerk meubels voor u te maken. Wilt u een maatwerk keuken? Dat realiseren we graag voor u! Wilt u een kledingkast of een inbouwkast op maat? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Bovendien verzorgen we ook grotere projecten, zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten, waarbij we het complete interieur onder handen kunnen nemen. Bent u benieuwd naar deze projecten? Kijkt u dan eens op de Projecten-pagina.

Contact opnemen

Wilt u een wandkast op maat laten maken of wilt u meer weten over maatwerk meubels door Erixs Creatief Maatwerk? Neemt u dan contact met ons op. Maatwerk kent eigenlijk alleen maar voordelen, alleen het duurt wel iets langer voordat maatwerk geleverd kan worden. Logisch, want ieder meubelstuk wordt speciaal voor u in elkaar gezet. Wél raden we u daarom aan om tijdig contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij snel voor u aan de slag.

NEEM CONTACT OP

Vraag een offerte aan