1. Home
  2. Wandkast op maat

wandkast op maat

Een maatwerk wandkast is ideaal voor in de woonkamer. Kiest u voor maatwerk, dan zal de kast nooit misstaan.

Een maatwerk wandkast is ideaal voor in de woonkamer. Kiest u voor maatwerk, dan zal de kast nooit misstaan. Omdat een wandkast op de wand gemonteerd wordt, neemt de kast vrij weinig ruimte in beslag. Ook als u weinig ruimte heeft, kan een wandkast op maat dus een goed idee zijn. Overigens staat de maatwerk wandkast ook goed in een ruimere kamer en is dit type kast dus geschikt voor vrijwel iedere woning. De wandkast kan gebruikt worden om kleine accessoires in op te bergen, maar kan bijvoorbeeld ook dienst doen als boekenkast. Er zijn dus veel goede redenen om een wandkast op maat te laten maken! Kiest u voor maatwerk, dan is de kast precies ruim genoeg en sluit hij perfect aan op uw woning.

Neem contact op

Neem contact op

Klaar om aan uw interieurreis te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met ons getalenteerde team van interieurontwerpers.

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Contact infomatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

Erixs Creatief Maatwerk
De Stuwdam 73 3815 KM Amersfoort

info@erixs.nl

Een maatwerk wandkast bestellen bij Erixs

Voor maatwerk meubels, en dus ook voor een maatwerk wandkast, bent u bij Erixs aan het juiste adres. Onze vakmensen hebben stuk voor stuk veel ervaring en passie voor het vak. Daardoor kunnen onze klanten altijd weer op een prachtig eindresultaat rekenen. Wij hebben al veel wandkasten in elkaar mogen zetten. Bestelt u een maatwerk wandkast bij ons, dan betaalt u nooit de hoofdprijs. Dat meubels op maat niet duur hoeven te zijn, bewijzen we bij Erixs Creatief Maatwerk. Kiest u ervoor om bij ons te bestellen? Dan zullen we de mogelijkheden goed met u doornemen en zullen we uw wensen nauwkeurig op papier zetten. Zo kunnen we uw wensen het best vertalen naar een prachtig eindresultaat.

Heeft u nog niet zo een goed beeld van wat u wilt? Kijkt u dan eens op de Inspiratie-pagina op de website. Daar vindt u voldoende foto’s om inspiratie op te doen voor uw eigen wandkast. Komt u er nog niet helemaal uit? Maakt u zich ook dan geen zorgen, wij gaan graag met u in gesprek om u een aantal mogelijkheden voor te leggen voor wat de maatwerk wandkast betreft.

Heeft u naast een wandkast op maat meer maatwerk meubels nodig?

Voor een wandkast op maat laten maken bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn we echter ook in staat om nog veel meer maatwerk meubels voor u te maken. Wilt u een maatwerk keuken? Dat realiseren we graag voor u! Wilt u een kledingkast of een inbouwkast op maat? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Bovendien verzorgen we ook grotere projecten, zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten, waarbij we het complete interieur onder handen kunnen nemen. Bent u benieuwd naar deze projecten? Kijkt u dan eens op de Projecten-pagina.

Contact opnemen

Wilt u een wandkast op maat laten maken of wilt u meer weten over maatwerk meubels door Erixs Creatief Maatwerk? Neemt u dan contact met ons op. Maatwerk kent eigenlijk alleen maar voordelen, alleen het duurt wel iets langer voordat maatwerk geleverd kan worden. Logisch, want ieder meubelstuk wordt speciaal voor u in elkaar gezet. Wél raden we u daarom aan om tijdig contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij snel voor u aan de slag.

Onze
projecten

Meubels op maat voor zowel particulier als zakelijk

Bij Erixs Creatief Maatwerk zijn we trots om ons meest recente project te presenteren: de renovatie van een luxe woonkamer. In dit project hebben we gestreefd naar het creëren van een harmonieuze oase van comfort en stijl, waar onze klant kan ontspannen en genieten van een verfijnde leefruimte.

Bekijk hieronder enkele foto’s van dit recente project om een beter beeld te krijgen van onze creatieve maatwerkoplossingen en vakmanschap. Klik op de knop hieronder om al onze recente projecten te bekijken en geïnspireerd te raken voor uw eigen renovatie- of maatwerkproject.

Wat wij bieden

Andere Maatwerk oplossingen

Kast op maat laten maken

Wilt u een kast op maat laten maken, dan is Erixs Creatief Maatwerk dé…

Interieurbouwer

Wilt u een interieur dat helemaal aansluit op uw wensen en op uw woning?

Keuken op maat

Een keuken op maat laten maken kunt u het best overlaten aan een…

F.A.Q.

Ons interieurbouwbedrijf biedt een breed scala aan diensten om ruimtes te creëren die aansluiten bij uw behoeften en voorkeuren. We zijn gespecialiseerd in interieurontwerp, verbouwing, renovaties en maatwerkinstallaties. Of u nu hulp nodig heeft bij residentiële of commerciële projecten, we kunnen uw ruimte transformeren tot een plek die uw stijl weerspiegelt en uw leef- of werkomgeving verbetert.

Interieurbouw speelt een cruciale rol bij het optimaliseren van de functionaliteit, esthetiek en comfort van uw leef- of werkomgeving. Door middel van interieurbouw kunnen we functionele indelingen creëren, opslagoplossingen optimaliseren, verlichting en akoestiek verbeteren, en het algehele ontwerp esthetisch versterken. Deze verbeteringen kunnen uw dagelijkse leefervaring aanzienlijk verbeteren, de productiviteit op uw werkplek verhogen en een omgeving creëren waarin u zich echt thuis voelt.

Ja, we zijn gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte interieuroplossingen die voldoen aan uw specifieke eisen en ontwerpwensen. Ons team van ervaren ontwerpers en vakmensen werkt nauw met u samen om uw visie te begrijpen en deze om te zetten in werkelijkheid. Of u nu unieke ruimtelijke beperkingen heeft of een specifiek ontwerpthema in gedachten heeft, we kunnen op maat gemaakte oplossingen creëren die het potentieel van uw ruimte maximaliseren en uw persoonlijke stijl weerspiegelen.

Absoluut! We hebben expertise in het omgaan met zowel residentiële als commerciële interieurbouwprojecten. Of u nu uw huis, appartement, kantoor, restaurant of winkelruimte wilt renoveren, ons team heeft de vaardigheden en ervaring om projecten van verschillende omvang en complexiteit uit te voeren. We begrijpen de unieke eisen van elke omgeving en kunnen hoogwaardige resultaten leveren die aansluiten bij uw specifieke doelstellingen.

Het starten van uw interieurbouwproject is eenvoudig. U kunt beginnen door contact met ons op te nemen via de verstrekte contactgegevens op onze website. Ons team zal een eerste consult plannen om uw projectdoelen, budget en tijdschema te bespreken. We zullen met u samenwerken om een uitgebreid plan te ontwikkelen en u een gedetailleerd voorstel te bieden. Zodra het voorstel is goedgekeurd, zal ons team aan de slag gaan om uw visie tot leven te brengen, waarbij we streven naar een soepel en succesvol interieurbouwproces.

Goed advies en vakwerk op maat

Mooie kasten en meer opbergruimte, dát wilden wij. En dat kregen we bij Erixs Creatief Maatwerk. We kregen goed advies, vakwerk op maat en oplossingen waar we zelf niet aan gedacht hebben. Dit alles met een prettige communicatie en een afspraak is afspraak – mentaliteit. Super!

Vermeerkwartier
Bewoner amersfoort

Neem contact met
ons op

Bij Erixs.nl bieden we hoogwaardig interieurontwerp op maat. Ons ervaren team van professionals staat klaar om innovatieve oplossingen te bieden die uw interieur transformeren. Of u nu een complete make-over wilt, maatwerk meubels nodig heeft of een unieke leefomgeving wilt creëren, wij hebben de expertise om u te helpen slagen.

Naam