1. Home
  2. Wandkast woonkamer

Wandkast Woonkamer op maat

De perfecte wandkast op maat, speciaal voor uw woonkamer!

Op maat gemaakte wandkasten voor uw unieke woonkamer

Transformeer uw woonkamer met een prachtige wandkast op maat van Erixs Creatief Maatwerk! Ontdek onze unieke oplossingen die perfect aansluiten bij jouw visie en zorgen voor een ongeëvenaard stijlvol interieur. Met onze expertise creëren we een creatieve omgeving, waarbij we jouw wensen tot leven brengen met hoogwaardige kwaliteit.

Of u nu een knusse kleine woonkamer hebt of juist een ruimere, onze wandkast woonkamer op maat past altijd naadloos. Gebruik het om uw favoriete accessoires te showen of als een elegante boekenkast. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wacht niet langer, maak uw interieur compleet en kies voor Erixs Creatief Maatwerk. Transformeer uw woonkamer met een op maat gemaakte wandkast woonkamer die indruk maakt en uw huis nog mooier maakt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Jouw droominterieur wacht op jou!

Neem contact op

Neem contact op

Klaar om aan uw interieurreis te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met ons getalenteerde team van interieurontwerpers.

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Contact infomatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

Erixs Creatief Maatwerk
De Stuwdam 73 3815 KM Amersfoort

info@erixs.nl

Unieke stijl en functionaliteit

Wij begrijpen dat uw woonkamer het kloppende hart van uw huis is, en daarom bieden we op maat gemaakte wandkasten die volledig zijn afgestemd op uw unieke stijl en behoeften. Of u nu een moderne, klassieke, industriële of eigentijdse inrichting hebt, onze ambachtslieden creëren een wandkast die naadloos aansluit bij uw smaak. Onze wandkasten bieden niet alleen een oplossing voor het opbergen van boeken, decoratieve items en elektronica, maar zijn ook een statement piece dat uw woonkamer een gevoel van elegantie en persoonlijkheid geeft.

Heeft u nog niet zo een goed beeld van wat u wilt? Kijkt u dan eens op de Inspiratie-pagina op de website. Daar vindt u voldoende foto’s om inspiratie op te doen voor uw eigen wandkast. Komt u er nog niet helemaal uit? Maakt u zich ook dan geen zorgen, wij gaan graag met u in gesprek om u een aantal mogelijkheden voor te leggen voor wat de maatwerk wandkast betreft.

Optimaliseer ruimte en opslag

Met onze op maat gemaakte wandkasten kunt u de beschikbare ruimte in uw woonkamer optimaal benutten. Onze ontwerpen omvatten slimme compartimenten, lades en verborgen opbergmogelijkheden, zodat u al uw spullen netjes kunt opbergen zonder dat het ten koste gaat van de esthetiek van de ruimte.

Onze interieurontwerp experts staan voor u klaar om jou te adviseren over de beste indeling en functionaliteit, zodat u de perfecte balans vindt tussen opslag en ruimte voor uwmeest dierbare bezittingen.

Kwaliteit en vakmanschap

Bij Erixs geloven we in vakmanschap en kwaliteit. Onze op maat gemaakte wandkasten worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen die jarenlang meegaan en hun schoonheid behouden. Onze vakbekwame ambachtslieden werken met oog voor detail en streven naar perfectie bij elke stap van het ontwerpproces.

Wij hechten waarde aan uw tevredenheid en garanderen dat uw op maat gemaakte wandkast een pronkstuk wordt dat uw woonkamer transformeert.

Het proces van ontwerp tot levering

Bij Erixs willen we dat uw ervaring van begin tot eind naadloos verloopt. Het proces begint met een uitgebreid gesprek waarin we uw wensen, eisen en de beschikbare ruimte in kaart brengen. Vervolgens gaan onze ontwerpers aan de slag om een unieke wandkast te creëren die aan al uw verwachtingen voldoet.

Na het goedkeuren van het ontwerp, beginnen onze ambachtslieden aan de productie van uw wandkast. We zorgen ervoor dat elk detail met precisie wordt uitgevoerd, zodat het eindresultaat een meesterwerk is.

Tenslotte wordt uw op maat gemaakte wandkast zonder zorgen bij u thuis geleverd en professioneel geïnstalleerd, zodat u direct kunt genieten van de nieuwe toevoeging aan uw woonkamer.

Passende meubels bij uw maatwerk?

Voor een wandkast op maat laten maken bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn we echter ook in staat om nog veel meer maatwerk meubels voor u te maken. Wilt u een maatwerk keuken? Dat realiseren we graag voor u! Wilt u een kledingkast of een inbouwkast op maat? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Bovendien verzorgen we ook grotere projecten, zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten, waarbij we het complete interieur onder handen kunnen nemen. Bent u benieuwd naar deze projecten? Kijkt u dan eens op de Projecten-pagina.

Neem contact op voor de woonkamer wandkast van uw dromen

Wilt u een wandkast op maat laten maken of wilt u meer weten over maatwerk meubels door Erixs Creatief Maatwerk? Neemt u dan contact met ons op. Maatwerk kent eigenlijk alleen maar voordelen, alleen het duurt wel iets langer voordat maatwerk geleverd kan worden. Logisch, want ieder meubelstuk wordt speciaal voor u in elkaar gezet. Wél raden we u daarom aan om tijdig contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij snel voor u aan de slag.

Onze
projecten

Meubels op maat voor zowel particulier als zakelijk

Bij Erixs Creatief Maatwerk zijn we trots om ons meest recente project te presenteren: de renovatie van een luxe woonkamer. In dit project hebben we gestreefd naar het creëren van een harmonieuze oase van comfort en stijl, waar onze klant kan ontspannen en genieten van een verfijnde leefruimte.

Bekijk hieronder enkele foto’s van dit recente project om een beter beeld te krijgen van onze creatieve maatwerkoplossingen en vakmanschap. Klik op de knop hieronder om al onze recente projecten te bekijken en geïnspireerd te raken voor uw eigen renovatie- of maatwerkproject.

Wat wij bieden

Andere Maatwerk oplossingen

Kast op maat laten maken

Wilt u een kast op maat laten maken, dan is Erixs Creatief Maatwerk dé…

Interieurbouwer

Wilt u een interieur dat helemaal aansluit op uw wensen en op uw woning?

Keuken op maat

Een keuken op maat laten maken kunt u het best overlaten aan een…

F.A.Q.

Ons interieurbouwbedrijf biedt een breed scala aan diensten om ruimtes te creëren die aansluiten bij uw behoeften en voorkeuren. We zijn gespecialiseerd in interieurontwerp, verbouwing, renovaties en maatwerkinstallaties. Of u nu hulp nodig heeft bij residentiële of commerciële projecten, we kunnen uw ruimte transformeren tot een plek die uw stijl weerspiegelt en uw leef- of werkomgeving verbetert.

Interieurbouw speelt een cruciale rol bij het optimaliseren van de functionaliteit, esthetiek en comfort van uw leef- of werkomgeving. Door middel van interieurbouw kunnen we functionele indelingen creëren, opslagoplossingen optimaliseren, verlichting en akoestiek verbeteren, en het algehele ontwerp esthetisch versterken. Deze verbeteringen kunnen uw dagelijkse leefervaring aanzienlijk verbeteren, de productiviteit op uw werkplek verhogen en een omgeving creëren waarin u zich echt thuis voelt.

Ja, we zijn gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte interieuroplossingen die voldoen aan uw specifieke eisen en ontwerpwensen. Ons team van ervaren ontwerpers en vakmensen werkt nauw met u samen om uw visie te begrijpen en deze om te zetten in werkelijkheid. Of u nu unieke ruimtelijke beperkingen heeft of een specifiek ontwerpthema in gedachten heeft, we kunnen op maat gemaakte oplossingen creëren die het potentieel van uw ruimte maximaliseren en uw persoonlijke stijl weerspiegelen.

Absoluut! We hebben expertise in het omgaan met zowel residentiële als commerciële interieurbouwprojecten. Of u nu uw huis, appartement, kantoor, restaurant of winkelruimte wilt renoveren, ons team heeft de vaardigheden en ervaring om projecten van verschillende omvang en complexiteit uit te voeren. We begrijpen de unieke eisen van elke omgeving en kunnen hoogwaardige resultaten leveren die aansluiten bij uw specifieke doelstellingen.

Het starten van uw interieurbouwproject is eenvoudig. U kunt beginnen door contact met ons op te nemen via de verstrekte contactgegevens op onze website. Ons team zal een eerste consult plannen om uw projectdoelen, budget en tijdschema te bespreken. We zullen met u samenwerken om een uitgebreid plan te ontwikkelen en u een gedetailleerd voorstel te bieden. Zodra het voorstel is goedgekeurd, zal ons team aan de slag gaan om uw visie tot leven te brengen, waarbij we streven naar een soepel en succesvol interieurbouwproces.

Goed advies en vakwerk op maat

Mooie kasten en meer opbergruimte, dát wilden wij. En dat kregen we bij Erixs Creatief Maatwerk. We kregen goed advies, vakwerk op maat en oplossingen waar we zelf niet aan gedacht hebben. Dit alles met een prettige communicatie en een afspraak is afspraak – mentaliteit. Super!

Vermeerkwartier
Bewoner amersfoort

Neem contact met
ons op

Bij Erixs.nl bieden we hoogwaardig interieurontwerp op maat. Ons ervaren team van professionals staat klaar om innovatieve oplossingen te bieden die uw interieur transformeren. Of u nu een complete make-over wilt, maatwerk meubels nodig heeft of een unieke leefomgeving wilt creëren, wij hebben de expertise om u te helpen slagen.

Naam