1. Home
  2. Wandmeubel op maat

Wandmeubel op maat

Bent u op zoek naar de perfecte manier om uw interieur te verrijken met zowel functionaliteit als stijl? Bij Erixs begrijpen we het belang van efficiënte opslag en aantrekkelijk design. Daarom bieden we op maat gemaakte wandmeubels die naadloos aansluiten bij uw behoeften en de uitstraling van uw ruimte versterken.

Praktische opslag met een vleugje design

Een goed ontworpen wandmeubel kan een centraal element zijn in elke kamer, of het nu uw woonkamer, studeerkamer of slaapkamer is. Onze op maat gemaakte wandmeubels zijn niet alleen praktisch, maar dienen ook als stijlvolle eyecatchers. Of u nu ruimte nodig hebt om boeken, decoratieve items, elektronica of andere bezittingen op te bergen, wij kunnen een wandmeubel creëren dat perfect past bij uw behoeften.

Maatwerk voor uw unieke ruimte

Bij Erixs geloven we in het creëren van oplossingen die perfect passen bij uw specifieke ruimte. Onze aanpak begint met een grondig gesprek waarin we uw opslagbehoeften, esthetische voorkeuren en de indeling van uw kamer bespreken. Vervolgens ontwerpen onze experts een wandmeubel op maat dat niet alleen functioneel is, maar ook naadloos in uw ruimte past. Met verschillende indelingsopties, materialen en afwerkingen kunt u een wandmeubel creëren dat zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is.

Slimme indeling en gebruiksvriendelijkheid

Onze op maat gemaakte wandmeubels bieden slimme opslagoplossingen die uw ruimte georganiseerd en overzichtelijk houden. We integreren elementen zoals verstelbare planken, lades en verborgen compartimenten om ervoor te zorgen dat uw bezittingen gemakkelijk toegankelijk zijn en netjes kunnen worden opgeborgen. Of u nu op zoek bent naar een wandmeubel voor entertainmentapparatuur, boeken of decoratieve items, onze ontwerpers zullen ervoor zorgen dat elk detail zorgvuldig wordt overwogen.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van grotere projecten voor kantoren, zowel voor particuliere als zakelijke klanten, waarbij we het complete interieur onder handen kunnen nemen.
Bent u benieuwd naar deze projecten? Kijkt u dan eens op de Projecten-pagina.

Neem contact op

Neem contact op

Klaar om aan uw interieurreis te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met ons getalenteerde team van interieurontwerpers.

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Contact infomatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

Erixs Creatief Maatwerk
De Stuwdam 73 3815 KM Amersfoort

info@erixs.nl

Duurzaamheid en vakmanschap

Bij Erixs streven we naar duurzaamheid en vakmanschap in al onze creaties. Onze op maat gemaakte wandmeubels worden vervaardigd met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik. We combineren traditioneel vakmanschap met moderne technieken om wandmeubels te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een langdurige esthetische aantrekkingskracht behouden.

Heeft u nog niet zo een goed beeld van wat u wilt? Kijkt u dan eens op de Inspiratie-pagina op de website. Daar vindt u talloze foto’s om inspiratie op te doen voor uw eigen wandmeubel op maat. Mocht u er nog steeds niet uitkomen, maakt u zich dan geen zorgen. We staan klaar om met u in gesprek te gaan en u verschillende mogelijkheden voor te leggen wat betreft uw unieke wandmeubel op maat.

Neem contact op voor uw op maat gemaakte wandmeubel

Bent u klaar om uw ruimte te verrijken met een op maat gemaakt wandmeubel? Neem contact op met het Erixs-team en ontdek hoe we een wandmeubel kunnen ontwerpen dat perfect past bij uw behoeften en stijl. We staan klaar om een functioneel en esthetisch verbluffend wandmeubel voor u te creëren.

Onze
projecten

Meubels op maat voor zowel particulier als zakelijk

Bij Erixs Creatief Maatwerk zijn we trots om ons meest recente project te presenteren: de renovatie van een luxe woonkamer. In dit project hebben we gestreefd naar het creëren van een harmonieuze oase van comfort en stijl, waar onze klant kan ontspannen en genieten van een verfijnde leefruimte.

Bekijk hieronder enkele foto’s van dit recente project om een beter beeld te krijgen van onze creatieve maatwerkoplossingen en vakmanschap. Klik op de knop hieronder om al onze recente projecten te bekijken en geïnspireerd te raken voor uw eigen renovatie- of maatwerkproject.

Wat wij bieden

Andere Maatwerk oplossingen

Kast op maat laten maken

Wilt u een kast op maat laten maken, dan is Erixs Creatief Maatwerk dé…

Keuken op maat

Een keuken op maat laten maken kunt u het best overlaten aan een …

Wandkast op maat

Een maatwerk wandkast is ideaal voor in de woonkamer. Kiest u voor

F.A.Q.

Ons interieurbouwbedrijf biedt een breed scala aan diensten om ruimtes te creëren die aansluiten bij uw behoeften en voorkeuren. We zijn gespecialiseerd in interieurontwerp, verbouwing, renovaties en maatwerkinstallaties. Of u nu hulp nodig heeft bij residentiële of commerciële projecten, we kunnen uw ruimte transformeren tot een plek die uw stijl weerspiegelt en uw leef- of werkomgeving verbetert.

Interieurbouw speelt een cruciale rol bij het optimaliseren van de functionaliteit, esthetiek en comfort van uw leef- of werkomgeving. Door middel van interieurbouw kunnen we functionele indelingen creëren, opslagoplossingen optimaliseren, verlichting en akoestiek verbeteren, en het algehele ontwerp esthetisch versterken. Deze verbeteringen kunnen uw dagelijkse leefervaring aanzienlijk verbeteren, de productiviteit op uw werkplek verhogen en een omgeving creëren waarin u zich echt thuis voelt.

Ja, we zijn gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte interieuroplossingen die voldoen aan uw specifieke eisen en ontwerpwensen. Ons team van ervaren ontwerpers en vakmensen werkt nauw met u samen om uw visie te begrijpen en deze om te zetten in werkelijkheid. Of u nu unieke ruimtelijke beperkingen heeft of een specifiek ontwerpthema in gedachten heeft, we kunnen op maat gemaakte oplossingen creëren die het potentieel van uw ruimte maximaliseren en uw persoonlijke stijl weerspiegelen.

Absoluut! We hebben expertise in het omgaan met zowel residentiële als commerciële interieurbouwprojecten. Of u nu uw huis, appartement, kantoor, restaurant of winkelruimte wilt renoveren, ons team heeft de vaardigheden en ervaring om projecten van verschillende omvang en complexiteit uit te voeren. We begrijpen de unieke eisen van elke omgeving en kunnen hoogwaardige resultaten leveren die aansluiten bij uw specifieke doelstellingen.

Het starten van uw interieurbouwproject is eenvoudig. U kunt beginnen door contact met ons op te nemen via de verstrekte contactgegevens op onze website. Ons team zal een eerste consult plannen om uw projectdoelen, budget en tijdschema te bespreken. We zullen met u samenwerken om een uitgebreid plan te ontwikkelen en u een gedetailleerd voorstel te bieden. Zodra het voorstel is goedgekeurd, zal ons team aan de slag gaan om uw visie tot leven te brengen, waarbij we streven naar een soepel en succesvol interieurbouwproces.

Goed advies en vakwerk op maat

Mooie kasten en meer opbergruimte, dát wilden wij. En dat kregen we bij Erixs Creatief Maatwerk. We kregen goed advies, vakwerk op maat en oplossingen waar we zelf niet aan gedacht hebben. Dit alles met een prettige communicatie en een afspraak is afspraak – mentaliteit. Super!

Vermeerkwartier
Bewoner amersfoort

Neem contact met
ons op

Bij Erixs.nl bieden we hoogwaardig interieurontwerp op maat. Ons ervaren team van professionals staat klaar om innovatieve oplossingen te bieden die uw interieur transformeren. Of u nu een complete make-over wilt, maatwerk meubels nodig heeft of een unieke leefomgeving wilt creëren, wij hebben de expertise om u te helpen slagen.

Naam